Η φανέλα της Νίκης Βόλου, η επιστολή και η αντίδραση του υιού Μητσοτάκη

Σύντομο “τετ-α-τετ” με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είχε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο γιος του, Κωνσταντίνος, κατά την παρουσία τους στο “Grappa”, επί της οδού Κουμουνδούρου.

Ο λόγος για τον Γενικό Αρχηγό, κ. Αποστόλη Κουφογεώργο, και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χρήστο Τζιώρα. Οι δύο άνδρες προσέγγισαν τον πατέρα και τον υιό Μητσοτάκη κι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μάλιστα, όταν άκουσε πως οι δύο άνδρες εκπροσωπούν τη Νίκη, ανέφερε πως παρακολούθησε φέτος το πρωτάθλημα της Super League 2 κι εξέφρασε την άποψη πως οι κυανόλευκοι αποτελούσαν μία εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας.

Ο κ. Κουφογεώργος παρέδωσε μία φετινή αγωνιστική εμφάνιση και κάποια αναμνηστικά δώρα στην οικογένεια Μητσοτάκη και μία επιστολή, μέσω της οποίας οι κυανόλευκοι ζητούν από τον πρωθυπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες που υπάρχουν, ώστε να προχωρήσει γρηγορότερα η δημιουργία του αθλητικού κέντρου της ομάδας, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και στο παλαιό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ. Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεσμεύτηκαν πως θα διαβάσουν την επιστολή και πως θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις