Επιστροφή στον Βόλο για Μπουντούρη που φέρνει ανάμειξη στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Ο Νίκος Μπουντούρης επιστρέφει στον Βόλο για να… μείνει και η παραμονή του στην πόλη μας σηματοδοτεί ένα καλύτερο αύριο στον μπασκετικό Ολυμπιακό Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost, ο απόλυτα επιτυχημένος Βολιώτης πρώην καλαθοσφαιριστής, με τον “επαναπατρισμό” του στο Νομό Μαγνησίας, έδειξε αμέσως διάθεση να εμπλακεί στα κοινά του τμήματος μπάσκετ των ερυθρολεύκων, από το οποίο, άλλωστε, πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, για να ακολουθήσει, στην πορεία, μία λαμπρή καριέρα, με πολλούς εγχώριους και διεθνείς τίτλους.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο από ποιο πόστο και σε τι πλαίσιο επιθυμεί να συνεισφέρει, αλλά, δεδομένα, μία μορφή, όπως του Νίκου Μπουντούρη στα μπασκετικά δρώμενα του Ολυμπιακού, δύναται να φέρει σημαντικές θετικές εξελίξεις στον σύλλογο. Οι πληροφορίες μας, μάλιστα, αναφέρουν πως ο κ. Μπουντούρης έχει ήδη επισκεφθεί το Δημαρχείο Βόλου και ανθρώπους του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για τα γήπεδα και τις ώρες προπονήσεων των τμημάτων μπάσκετ των ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις