Πάει σε πλάνο χορηγιών για το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου

Το ποδοσφαρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, σύμφωνα με τις εξελίξεις που “τρέχουν” μέχρι στιγμής, δύσκολα θα “τρέξει” υπό καθεστώς μοναδικού χρηματοδότη, με τη διοίκηση του ερυθρόλευκου Ερασιτέχνη να σκέφτονται την εναλλακτική λύση των χορηγών.

Σύμφωνα με αυτό, οι διοικούντες του συλλόγου θα φροντίσουν να φέρουν κοντά στην ομάδα αρκετούς επιχειρηματίες, εντός κι εκτός Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να συνεισφέρουν ένα ποσό ο καθένας, ώστε το τμήμα να λάβει την απαιτούμενη οικονομική ώθηση, η οποία, φυσικά, θα συνδυαστεί και με τη δεδομένη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού.

Οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται εντός Ιουνίου, στα τέλη του οποίου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Βέβαια, μέχρι τότε, δεν αποκλείεται το όλο σκηνικό να τροποποιηθεί, καθώς έχει τονιστεί πολλές πως το brand name του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλο, για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής και δεν παύει ποτέ να αποτελεί πόλο έλξης για οποιονδήποτε επιθυμεί να εμπλακεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις