Στο “Final 4” η Κ20 της Νίκης Βόλου, 1-1 στη Βέροια

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας προκρίθηκε η Κ20 της Νίκης Βόλου, υπερασπίζοντας με επιτυχία το 2-0 του πρώτου αγώνα, κόντρα στη Βέροια.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ακτσιαλή, αν και βρέθηκε να χάνει στο 11′ με 1-0, κράτησε την ψυχραιμία του, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει, “σφραγίζοντας” την πρόκριση στο Final 4.

Το ματς

Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της ΠΑΕ Βέροια και, υπερασπιζόμενη το υπέρ της 2-0 από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον Βόλο, ήταν εκείνη που πέρασε στην τελική “τετράδα” του πρωταθλήματος, σε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή διάκριση για την ομάδα μας και τα τμήματα υποδομής της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Νίκη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της, μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Καπίτσα, στο δεύτερο λεπτό, κατέληξε στο δοκάρι της εστίας της Βέροιας. Στο 11ο λεπτό, όμως, η Βέροια ήταν, τελικά, εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ, με πλασέ του Μπεκιαρίδη, από θέση εντός περιοχής. Το παιχνίδι κύλησε σχετικά ισορροπημένα, με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφρά υπεροχή, αλλά και τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ.

Στο τέλος, η Βέροια, έχοντας στην “πλάτη” της το εις βάρος της σκορ, ανέβασε τις γραμμές της, στην απέλπιδα προσπάθειά της να στείλει το ματς στην παράταση, με την ομάδα μας να εκμεταλλεύεται, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μία αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και, συγκεκριμένα, του τερματοφύλακά τους, με τον Γιαρλέλη να αποσπά την μπάλα και να πετυχαίνει το 1-1, “τελειώνοντας” την υπόθεση πρόκριση, για την ομάδα μας.

Ακολούθησε ένα μεγάλο κυανόλευκο πάρτι στα αποδυτήρια της βολιώτικης ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό μας τιμ να ανανεώνουν το ραντεβού τους στο γήπεδο και στην προετοιμασία τους για την τελική φάση του ηλικιακού τους πρωταθλήματος, βρισκόμενοι, με την αξία τους, στην καλύτερη τετράδα ολόκληρης της κατηγορίας!

Νίκη Βόλου Κ-20 (Ακτσιαλής): Αλντερβίσι, Καπίτσας, Ντόντα, Τόγιας, Παπαναστασίου (87′ Γλυκός), Πρίφτι, Τσατσελάρι, Γιαρλέλης, Τάνος (62′ Χουσεΐνογλου), Τζιάνης, Μπαλλάς (67′ Στοΐνοβιτς)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις