Μπαίνουν χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ από το στοίχημα

Μοιράσου το άρθρο

Σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Τρίτη (31/5) για τα χρήματα από το στοίχημα που έχουν να λάβουν οι ομάδες της Super League 2.

Σε συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους των επαγγελματικών λιγκών, διαπιστώθηκε πως σύντομα οι ΠΑΕ θα ανασάνουν.

Με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες οι ομάδες θα λάβουν έναντι του συνολικού ποσού μέχρι τις 10 Ιουνίου, ενώ αναμένεται και η εξόφληση έως τις 30/6.

Την Super League 2 εκπροσώπησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ από την SL1 στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος, ο αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς και οι ισχυροί άνδρες του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης και Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Σε ότι αφορά τα ποσά για την Super League 2, οι ομάδες θα πάρουν το υπόλοιπο 40% που απομένει από τα κέρδη της φορολογίας του στοιχήματος.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης εκθείασε την SL2 για την πρωτοβουλία της στο Αρκαλοχώρι με τους οικίσκους, καθώς αξιοποίησε μέρος του 60% από το στοίχημα για ένα κοινωνικό σκοπό σε αντίθεση με την Super League 1 που δεν έκανε κάποια ανάλογη κίνηση. Το γεγονός αυτό μάλιστα σχολιάστηκε θετικά κι από τον Γεραπετρίτη.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις