Επέλεξε πρώην μέλος του staff του Βόλου για συνεργάτη ο Αντωνίου στην ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αγωνιστικό της τμήμα δεν λειτουργεί, αφού έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία στις 11 Ιουλίου. Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου έκανε και την πρώτη επιλογή που αφορά τη θέση του γυμναστή της ομάδας και θα διαδεχθεί τον Κυριάκο Παπαγεωργίου.

Νέος γυμναστής θα είναι ο Λαρισαίος Τριαντάφυλλος Οικονόμου γνώριμος από τη θητεία του σε αρκετές λαρισινές ομάδες, αλλά κυρίως με την παρουσία του για τέσσερα χρόνια στον ΝΠΣ Βόλου όπου ανέβηκε μαζί του δύο κατηγορίες και στη συνέχεια δούλεψε στη Super League 1. Ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου με προσωπική του δήλωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκε στην ομάδα του Βόλου αφού πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον ίδιο στην καριέρα του ως γυμναστής.

Ο Λαρισαίος γυμναστής υπήρξε αθλητής στίβου στην ομάδα της ΕΑΛ, ενώ τελείωσε το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ισπανία. Θεωρείται από τους ανερχόμενους γυμναστές και ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου τον επέλεξε με στόχο να έχει η ομάδα υψηλού επιπέδου εκγύμναση.

Είναι η πρώτη επιλογή που κάνει ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου και είναι άγνωστο τι θα πράξει με τον προπονητή τερματοφυλάκων και τον συνεργάτη του. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι…

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις