Βγήκαν σουγιάδες στη Νέα Ιωνία: Στο νοσοκομείο θαμώνας πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην οδό Μελίνας Μερκούρη, στη Νέα Ιωνία. Τρεις νεαροί με μηχανάκια, ηλικίας 19 έως 24 ετών, κυνηγούσαν έναν άλλο νεαρό ο οποίος τρέχοντας προσπαθούσε να τους ξεφύγει.

Στην προσπάθειά του αυτή μπήκε σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, που εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτό και μέσα βρίσκονταν πελάτες. Επικράτησε πανικός. Ο νεαρός άρχισε να φωνάζει και να πέφτει πάνω σε καρέκλες, ψάχνοντας να βρει τρόπο να γλιτώσει, όμως σε ελάχιστα λεπτά “μπούκαραν” στο προποτζίδικο και οι 3 που τον κυνηγούσαν.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με τον κυνηγημένο να βγάζει σουγιά και ο ένας από τους τρεις, κατσαβίδι. “Θα σε καθαρίσουμε”, ακούστηκε να λέει. Πανικόβλητος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία, ενώ πελάτης που προσπάθησε τρομαγμένος να απομακρυνθεί από το σημείο, τραυματίστηκε κατά λάθος από το κατσαβίδι στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο άγριος καυγάς, που σύμφωνα με πληροφορίες αφορά διακίνηση ναρκωτικών, συνεχίστηκε και έξω από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Ωστόσο, όταν οι νεαροί άκουσαν ότι κλήθηκε η αστυνομία, έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφήνοντας πίσω τους “βομβαρδισμένο” το προποτζίδικο με σπασμένες καρέκλες και τραπέζια.

πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις