Βόλος: Χειροπέδες σε 43χρονο που χτύπησε και πέταξε από το αυτοκίνητο 60χρονο

Το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:00 στη Ν. Ιωνία ένας 43χρονος είχε λεκτικό διαπληκτισμό με 60χρονο για προσωπικές διαφορές.

Οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στο ΙΧ του 60χρονου προκειμένου να μεταβούν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για να επιλύσουν τις διαφορές τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο 43χρονος που καθόταν στην θέση του συνοδηγού, άρχισε να κτυπά τον 60χρονο με τα χέρια του έως ότου πέταξε αυτόν έξω από το όχημα.

Ακολούθως μπήκε στην θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 60χρονος μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, από την οποία κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ και αυτός μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατά τις βραδινές ώρες ανωτέρω δράστης εντοπίστηκε στο κέντρο του Βόλου από Αστυνομικούς της Υ.Α. Βόλου και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη για παράβαση ληστεία».

Επιπροσθέτως πλησίον του σημείου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του 60χρονου, το οποίο αφού κατασχέθηκε εν συνεχεία αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις