Σπουδαίο διπλό για Σκόπελο 1-2 τους Μυρμιδόνες

Άλμα παραμονής έκανε η Σκόπελος καθώς έφυγε με το σπουδαίο διπλό από την έδρα των Μυρμιδόνων, γεγονός που δίνει τεράστιο προβάδισμα στους νησιώτες όσον αφορά την δυνατότητα να καθορίσουν αυτοί και μόνο αυτοί την τύχη τους για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με αέρα δύο τερμάτων καθώς ο Αλεξίου στο 15′ αρχικά με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σκιαθίτη και ο Χισάι με ψύχραιμο πλασέ στο 38′ από το ύψος του πέναλτι υπέγραψαν την αγωνιστική ανωτερότητα και το 0-2 για την ομάδα τους.

Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιουργήκαν μπροστά από τις δυο εστίες, οι παίχτες της Σκοπέλου στο 7′ έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία όταν σε τετ-α-τετ του Συνοδινού με τον Χαλάτση, ο τελευταίος βγήκε νικήτης κρατώντας προσωρινά το μηδέν, όπως επίσης και στην φάση του 13ου λεπτού της αναμέτρησης, όταν σε νέο σουτ του Συνοδινού, ο κίπερ των γηπεδούχων με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στο δεξί του κάθετο δοκάρι κάνοντας άλλη μία σπουδαία επέμβαση. Το μόνο που κατάφερε τελικώς η γηπεδούχος ομάδα στην αναμέτρηση, ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 70′ με πέναλτι του Χαλάτση που εκτός το ότι προσπάθουσε να κρατήσει με νυχια και με δόντια την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι για την διεκδίκηση του θετικού απότελεσματος, ανέλαβε και την εσχάτη των ποινών υπογράφωντας απλά το τελικό 1-2 αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ευνοεί καθόλου τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις:

Μυρμιδόνες: Χαλάτσης, Ακριβός, Νικηφοράκης, Τσιάτσιος, Βέργας, Αθ. Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας (85′ Ν. Μάντζαρης), Ευστ. Μάντζαρης (80′ Ξαφάς), Ζαφειρίου, Πιπινής (70′ Π. Μπούρχας).

Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Τάσιος (55′ Παναγιώτου), Μπακόπουλος, Τριανταφύλλου (65′ Π. Χρυσοφός), Στ. Χρυσοφός, Κερμελής, Αλεξίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (88′ Κονταξής).

Ρεπορτάζ: Στέλιος Τζιουβάκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις