Στην Αγριά το Final4 παγκορασίδων με τη συμμετοχή του ΑΣ Αργώ Βόλου

Με  απόφαση της επιτροπής διεξαγωγής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΚΕΛ , η τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος βόλεϊ παγκορασίδων, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της ΑΓΡΙΑΣ.

Στο εν λόγω τουρνουά , το οποίο αποτελεί συνδιοργάνωση  της ΕΣΠΕΚΕΛ, του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και του ΑΣ ΑΡΓΩ, συμμετέχουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που κέρδισαν  την πρόκριση,  έπειτα απο ένα μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο,  στο οποίο έλαβαν μέρος  30 ομάδες. Οι φετινές φιναλίστ είναι ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, η ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ο ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ και ο ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.  Θα πραγματοποιηθούν  δύο ημιτελικοί εκ των οποίων, οι δύο νικητές θα παίξουν στον τελικό και οι δύο ηττημένοι στον μικρό τελικό.

Χορηγοί του τουρνουά, ENERGAS NATURAL GREECE, o Nαυπηγός/Μηχανικός Αλέξανδρος Σκόπης και το ναυτιλιακό γραφείο PAPAGEORGIOU SHIPPING AGENCY.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας, καθώς επίσης και να απολαύσει το όμορφο θέαμα που υπόσχονται να  προσφέρουν οι νεαρές αθλήτριες και των  τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

AO ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ –ΑΟ  ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (18.00)

ΑΣ  ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ      (20.00)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ     (18.00)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (20.00)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις