Viral η ατάκα Στεφανή και ο επικός διάλογος με οπαδούς του Πιερικού

Ο διάλογος Δημήτρη Στεφανή και οπαδών του Πιερικού λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα Πιερικός – Πύρασος έγινε viral και έπαιξε σε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας. Δείτε πώς παρουσιάστηκε το θέμα σε ορισμένα από αυτά καθώς και το βίντεο που σπάει “ταμεία”:

sdna:

ΕΠΙΚΟΣ «διάλογος» οπαδών – ποδοσφαιριστή στη Γ’ Εθνική! (vid)

Πως μπορεί να χαρακτηριστεί ένας διάλογος ανάμεσα σε έναν οπαδό και έναν ποδοσφαιριστή, όπως αυτός που θα παρακολουθήσετε παρακάτω στο βίντεο; Με μία λέξη ΕΠΙΚΟΣ! Απίθανο χώσιμο από την εξέδρα, απάντηση-μαχαιριά από τον παίκτη και όλα αυτά σε ματς της Γ’ Εθνικής.

 

gazzetta.gr:

Απίστευτος διάλογος οπαδού-ποδοσφαιριστή σε αγώνα Γ’ Εθνικής! (vid)

Το παιχνίδι του Πιερικού με τον Πυρασό Νέας Αγχιάλου είναι λίγο πριν το τέλος, όταν έλαβε χώρα ένας απίστευτος διάλογος μεταξύ οπαδού των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων…

sport-fm.gr (φωτό)

Παίκτης Γ’ Εθνικής «ταπώνει» την εξέδρα που τον… έκραζε! (video)

Έτσι απαντούν οι αρχηγοί! Έχοντας γράψει χιλιόμετρα στις κακουχίες της Γ’ Εθνικής, παίκτης του Πύρασου -όχι απλά δεν μάσησε από το… bullying της εξέδρας, αλλά της έδωσε και αποστομωτική απάντηση!

 

contra.gr:

ΕΠΙΚΟΣ διάλογος οπαδού-ποδοσφαιριστή: “Τριακόσια κιλά είσαι, ρε μ@@@@α, για μπάλα είσαι βρε κτήνος;”

Ένα ξεκαρδιστικό, αλλά παράλληλα μοναδικό στιγμιότυπο συνέβη στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Πιερικού και του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, με πρωταγωνιστές έναν οπαδό των γηπεδούχων και έναν ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας. Όλα άρχισαν όταν ο παίκτη του Πυράσου έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα.

 

metrosport.gr

ΕΠΙΚΗ επίθεση οπαδού σε παίκτη: «Τέρμα να σε κεράσω γύρο με τζατζίκι;»

Ένα ξεκαρδιστικό, αλλά παράλληλα μοναδικό στιγμιότυπο συνέβη στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Πιερικού και του Πυράσου Νέας Αγχιάλου…

 

Σας θυμίζουμε το βίντεο:

(Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξει)

 

Κλάμα…Επική απάντηση του Δημήτρη Στεφανή σε δύο φίλους του Πιερικού που του έχουν σούρει τα εξ αμάξης.Ο διάλογος και…

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Αποστολακόπουλος στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις