«Έξι ομάδες της SL1 και της SL2 μου ζήτησαν να επενδύσω»

Για την αποχώρηση του από την Καβάλα μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Αλεξ Χαντιτάγκι αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει ήδη δεχτεί κρούσεις να επενδύσει σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά:

 «Πάντα ως ιδιοκτήτες θέλεις να φτιάξεις μία δυνατή ομάδα με παίκτες επιπέδου πρώτης κατηγορίας και στόχος σου είναι να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι ομάδες από την 2η κατηγορία είναι απίθανο να βρεθούν στην πρώτη γιατί είναι πολλά τα προβλήματα. Η Κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή βούληση.

Είδατε για παράδειγμα τι συνέβη με το γήπεδο. Εμείς το χρησιμοποιούσαμε σαν να νοικιάζαμε ένα αυτοκίνητο. Δεν το έφτιαξε ποτέ κανείς, έχει πολύ κακή εικόνα. Ο χλοοτάπητας δεν άλλαξε για 20 χρόνια, τα αποδυτήρια ήταν σπασμένα, οι αθλητές δεν είχαν ζεστό νερό, υπήρχαν προβλήματα στις κερκίδες, ενώ ήταν ανύπαρκτη η ιατρική περίθαλψη αν κάποιος πάθαινε κάτι.

Όλοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Από την Κυβέρνηση μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση. Πως ζητάς από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο ενώ κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα; Απ’ ότι έχω καταλάβει αυτό το πρόβλημα το έχουν τα περισσότερα γήπεδα.»

Συνέχισε σημειώνοντας για το ότι έλεγε ότι θα ακολουθήσει την Καβάλα ακόμη και στην Γ’ Εθνική: «Δεν είναι αντιφατικό. Είναι σαν να παίρνεις ένα αυτοκίνητο, δεν λειτουργεί η μηχανή, αλλά χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο. Θα πας να πάρεις ένα άλλο. Δεν μπορούσα να επενδύσω στο γήπεδο, δεν μου έδιναν μακροχρόνια μίσθωση. Δεν με στήριξαν. Μπορεί αύριο-μεθαύριο ο δήμαρχος να ήθελε να φέρει έναν άλλον. Δεν μου έδιναν εγγυήσεις για να ακολουθήσω το πλάνο μου. Από την στιγμή που ανακοίνωσα ότι φεύγω, συνολικά έξι ομάδες από SL1 και SL2 επικοινώνησαν μαζί μου για συνεργασία. Δεν συζητάμε, όμως, με τον Βόλο, ούτε με την ΑΕΛ και την Ξάνθη».

Κατέληξε λέγοντας: «Ηταν, επίσης, περιορισμένος ο αριθμός των διαρκείας. Ο κόσμος είναι παθιασμένος, πάντα, όμως, πρέπει να του προσφέρεις κάτι σημαντικό. Ακόμη, είχαμε κάνει πρόταση σε 52 εταιρείες της τοπικής κοινωνίας και δεν πήραμε την παραμικρή απάντηση. Οι ομάδες της Super League 2 δεν έχουν πάρει χρήματα από τα τηλεοπτικά και από το στοίχημα. Με βάση τα τωρινά δεδομένα θα έπρεπε να βάλω ένα ποσό κοντά στις 500.000-600.000 ευρώ και όλα αυτά με την αμφιβολία του γηπέδου.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις