Ξέσπασε στον Πηλέα η ΑΕ Διμηνίου

Με το εμφατικό 1-8 έφυγε η ΑΕ Διμηνίου από την έδρα του Πηλέα, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων. Οι ποδοσφαιριστές του Κ. Μπράτσου είχαν την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αραμπατζή που σημείωσε καρέ τερμάτων έφτασε στην άνετη επικράτηση, πατώντας κορυφή και αναμένοντας πλέον την έκβαση της αυριανής αναμέτρησης του Ηρακλή με την Αγ. Παρασκευή. Ντεμπούτο με γκολ για τον 14χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΔ Βογιατζή.

Γκολ από τα αποδυτήρια για ΑΕΔ, δεκάλεπτη αντίσταση από τον Πηλέα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κ. Μπράτσου καθώς με την συμπλήρωση 5’ έγινε και το 0-1 με τον Αραμπατζή να νικάει τον Παγώνη σε σουτ εκτός περιοχής δίνοντας έτσι από πολύ νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα ο Πηλέας έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Μακρή , καθώς σε τετ-α-τετ με τον Κουτσιρίμπα, η φάση έβγαλε νικητή τον κίπερ των φιλοξενουμένων. Στο 11’ είχαμε άλλη μια σπουδαία απολεσθείσα ευκαιρία για την ΑΕΔ, όταν σε γύρισμα του Μίλτου από τα δεξιά, ο Ζιώγας από το ύψος του πέναλτι έστειλε με σουτ στην κίνηση την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο του Παγώνη. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Αραμπατζή, όταν μετά από πούλημα της μπάλας στο χώρο της μεσαίας γραμμής από τον Δημουλά, ο Μίλτος πήρε την κούρσα από την δεξιά πλευρά, σπάζοντας την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στο δεύτερο δοκάρι και δίνοντας την δυνατότητα στον μέσο την ΑΕ Διμηνίου με ψύχραιμο πλασέ σε κενή εστία να γράψει το 0-2. Πριν καλά –καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας του Κ. Μπράτσου ο Ζιώγας έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ, εκμεταλλευόμενος την πάσα πάρε-βαλέ από τα αριστερά του Φιλατζικιώτη και με πλασέ έκανε το 0-3 στο 17’ . Με το σκορ να έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις πριν καν συμπληρωθούν 20’ λεπτά στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι έψαχναν κι άλλο τέρμα και το πέτυχαν με τον Αραμπατζή στο 25’ έπειτα από ένα-δυο Φιλατζικιώτη και Αραμπατζή με τον τελευταίο να σημειώνει χατ-τρικ με σουτ-λόμπα εκτός περιοχής. Η τελευταία αξιόλογη φάση πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν και πάλι για τους κιτρινόμαυρους της ΑΕΔ με τον Αποστολίδη να σημαδεύει το οριζόντιο του Παγώνη στο 45’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

Ακόμη μεγαλύτερη πίεση από την ΑΕΔ, ντεμπούτο με γκολ για τον 14χρονο Βογιατζή.

Με την επανέναρξη της αναμέτρησης, ο Κ. Μπράτσος πέρασε τον Μαυρίδη στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Χάνου, θέλοντας να ξεκουράσει τον πολύπειρο παίχτη του, μιας και το ματς είχε ήδη κριθεί και φυσικά προσθέτοντας άλλον ένα ποιοτικό παίχτη του στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Όσον αφορά τώρα τις φάσεις που σημειώθηκαν στο καλεντάρι της αναμέτρησης για το β’ μέρος, αρχικά τα σουτ των Φιλατζικιώτη (48’) και Αποστολίδη (50’) δεν βρήκαν στόχο, φτάνοντας στο 53’ όταν και είχαμε το 0-5 με τον Αποστολίδη να νικάει τον Παγώνη σε τετ-α-τετ με ψηλοκρεμαστό σουτ, έπειτα από εξαιρετική μεταβίβαση του Ζιώγα. Στο 73’ ο Πηλέας σημείωσε το γκολ της τιμής με τον Βούρο να νικά τους πάντες εντός περιοχής, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μακρή από τα αριστερά κάνοντας έτσι με κεφαλιά το 1-5. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μαυρίδης από πλάγια θέση, έκανε το 1-6 με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο 81’ έπειτα από κόρνερ του Μαυρίδη ο νεαρός Βογιατζής με κεφαλιά έγραψε το 1-7 σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα της ομάδας του και συνδύασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ντεμπούτο του. Το τελικό 1-8 έφερε την υπογραφή του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Αραμπατζή μιας και με δυνατό σουτ εντός περιοχής στο 88’ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παγώνη και να σημειώσει καρέ τερμάτων.

Συνθέσεις:

Πηλέας: (Θ. Θάνος) Παγώνης, Καζάκης, Δημουλάς (31’ λ.τρ. Καναράς), Ε. Ματθαίου, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Βαΐτσης , Ζουλέκου, Βούρος, Μακρής, Μπραχιμάι (55’ Μπρισμπέος), Τσακίρης (78’ Στύλλας).

ΑΕ Διμηνίου: (Κ. Μπράτσος) Κουτσιρίμπας, Μαστακούλης, Μπλούχος, Χάνος (46’ Μαυρίδης), Τσιγιάννης, Σταματόπουλος, Αραμπατζής, Αποστολίδης, Ζιώγας, Φιλατζικιώτης (67’ Βογιατζής), Μίλτος (55’ Αξιώτης).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις