Το καθήκον του Σαρακήνος, 1-0 τον Πανιώνιο

Επέστρεψε στην κορυφή ο Σαρακηνός , έπειτα από την νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο με σκόρερ τον Κωνσταντάκο (61’). Πλέον μαζί με την ΑΕΔ περιμένουν την έκβαση της αυριανής αναμέτρησης του Ηρακλή κόντρα στην Αγ. Παρασκευή ενώ την επόμενη αγωνιστική κοντράρεται με την ΑΕΔ στο Διμήνι. Το πάλεψε ο Πανιώνιος που πλέον καλείται να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει την προσπάθεια του στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το πρώτο μέρος κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα όσον αφορά της φάσεις που δημιουργήθηκαν, καθώς από μεριάς Σαρακηνού η σπουδαία ευκαιρία ήταν το χαμένο τετ-α-τετ του Σουάρες στο 28’ με τον Καγιάννη να βγαίνει νικητής, ενώ τα σουτ των Βαϊτση και Καρακώστα δεν βρήκαν στόχο. Όσον αφορά την ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη, η μεγάλη φάση ήρθε στο 23’ όταν ο Φώτου αρχικά δοκίμασε τα πόδια του εκτός περιοχής, όμως είδε τον Γράντα να απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ με τα πόδια και εν συνεχεία έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ ο Γράντας έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του απομακρύνοντας και τον κίνδυνο που δημιουργήθηκε στα καρέ του σε δυνατό σουτ του Δημητρίου.

Στο δεύτερο μέρος ο Σαρακηνός ευτύχησε να πάρει αυτό που ήθελε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Κωνσταντάκο στο 61’ να χρίζεται σκόρερ έπειτα από σέντρα του Ρουκά κάνοντας έτσι το 1-0. Το τέρμα αυτό αφύπνισε μεν τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αλλά αν και δημιούργησαν φάσεις, τελικώς δεν ήρθε το γκολ της ισοφάρισης μιας και αρχικά στο 72’ κεφαλιά του Μπασδάνη ανακόπηκε σωτήρια από τους αμυντικούς και εν συνεχεία στο 81’ το σουτ του Δημητρίου έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο της εστίας του Γράντα μένοντας έτσι το σκορ ως έχει μετά και την ολοκλήρωση των 90 λεπτών.

Συνθέσεις:

Σαρακηνός: (Κ. Παπαστεργίου) Γράντας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Ιωάννου, Ράπτης (38’ λ.τρ. Φουρκιώτης), Μαλεσάγκος, Καρακώστας, Σουάρες (69’ Παπάζογλου), Κωνσταντάκος, Τανάγιας, Βαΐτσης .

Πανιώνιος: (Ν. Σκουφογιάννης) Καγιάννης, Νικούδης(Γιαννούκος), Μαρούφ, Καρακώστας, Μοσχούδης (55’ Καραγεώργος), Καλαντζής, Δημητρίου, Μπασδανης, Πέτσης (51’ Παπαστεργίου), Φώτου, Μπαρμπούτας.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις