Έρχεται ο Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα πριν από την οριστικοποίηση του deal με τον Νοτιοκορεάτη χαφ Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ.

Αν και πριν από λίγο διάστημα ακούστηκε για την ΑΕΚ, ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ φέρεται να είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια είχε γίνει μια μικρή αναφορά στο ότι οι «ερυθρόλευκοι»… τσεκάρουν την περίπτωση του 25χρονου χαφ, αλλά μέχρι εκεί.

Όπως αναφέρεται τώρα όμως, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φέρει τον Χουάνγκ στην Ελλάδα. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με τη Ρούμπιν Καζάν μέχρι και το 2023, ωστόσο ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία τον οδηγεί στο να ψάξει άλλους σταθμούς για την καριέρα του.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σεούλ σε 10 αναμετρήσεις. Επιπλέον πρέπει να σημειωθεί πως ο ρωσικός σύλλογος είχε δώσει 2.500.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Βανκούβερ (MLS) το 2020.

Olympiacos are close to signing In-beom Hwang, also on Augsburg and Lorient list – Greek club now getting closer after further talks during the weekend. ⚪️??? #Olympiacos

Hwang suspended his contract with Rubin Kazan few weeks ago.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 23, 2022
Τέλος αφού το deal οριστικοποιηθεί, ο Χουάνγκ θα είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία από τη Νότια Κορέα που φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού!

bnsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις