Νίκησε 3-0 τον Άθλο η Δήμητρα και ελπίζει σε παραμονή

Μετά από τρεις σερί ήττες για την Δήμητρα, ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο το σημερινό «τρίποντο» που ουσιαστικά την ξαναβάζει μέσα στο παιχνίδι της παραμονής. Ύστερα και από την ήττα των Μικροθηβών η διαφορά από την σωτηρία μειώθηκε στους 2 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι…

…έφτασαν άνετα στο 3-0 κόντρα επί του ουραγού Άθλου και πλέον κοιτάζουν τον τελικό με την Αγχίαλο την ερχόμενη εβδομάδα εκτός έδρας.
Όσον αφορά την αναμέτρηση, η ομάδα του Κ. Κοκκινάκη είχε τον έλεγχο της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος , είχε τις φάσεις αλλά χαμογέλασε για πρώτη φορά στο 44′ όταν μετά από ασίστ του Σιαμέτη ο Ποζιόπουλος έκανε το 1-0 με πλασέ εντός περιοχής, στέλνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του στα αποδυτήρια. Με την επανέναρξη του β’ μέρους η ψυχολογική ένεση που πήρε η ομάδα της Δήμητρας μετά το πρώτο τέρμα, δεν άργησε να φανεί καθώς στο 49′ απλοποιήθηκε ακόμη περισσότερο η κατάσταση. Ο Χρ. Γκάμπας με κεφαλιά έκανε το 2-0, μετά από σέντρα του Σιαμέτη, για να έρθει στο 56′ να κάνει με σουτ το τελικό 3-0 ο δημιουργός των δύο προηγούμενων τερμάτων, Σιαμέτης, εξαργυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική του εμφάνιση στην σημερινή αναμέτρηση.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Τσέργας, Κωτούλας, Παυλίδης (11′ λ.τρ. Κόκκαλης), Βογιατζής, Δαμάσκος (60′ Μηλιώνης), Σιαμέτης (62′ Κακλιάς),Ποζιόπουλος, Χρ. Γκάμπας, Δ. Γκάμπας.
ΑΘΛΟΣ: Γιαννακός, Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Μπιρμπίλης, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης, Δήμας, Νικολάου, Ξηροκώστας, Μπαζής, Νικογιάννης (60′ Κομπούρας).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις