Εβδομάδα εργομετρικών και ανακοινώσεων στη Νίκη Βόλου

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, τα οποία θα αρχίσουν τη Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε γκρουπ των έξι και κατόπιν επικοινωνίας με το τεχνικό τιμ θα επισκέπτονται τον χώρο που θα περνάνε τα εργομετρικά. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το πρώτο γκρουπ, ενώ μία μέρα αργότερα θα ακολουθήσει το δεύτερο. Η διαδικασία θα κρατήσει έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα εγκατασταθούν στον Βόλο και θα παρουσιαστούν στο κοινό της ομάδας, στην επίσημη «πρώτη» προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Π. Μαγουλάς», τη Δευτέρα (08/08) το απόγευμα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στις εγκαταστάσεις της Νίκης Βόλου, στο «Π. Μαγουλάς» ενώ κάποιες προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Νεάπολης. Η συνέχεια περιλαμβάνει 10ημερη προετοιμασία στο βουνό, σε ξενοδοχείο που θα ανακοινωθεί από τη βολιώτικη ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας, καθώς επίσης και οι μεταγραφικές προσθήκες. Η έλευση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου από την Αγγλία, στις 3 Αυγούστου θα επιταχύνει τις εξελίξεις που όπως δήλωσε ο ίδιος φαινομενικά παρουσιάζουν στασιμότητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις