Το πρόγραμμα αγώνων για την Α’ΕΠΣΘ

Κοινή ημέρα και ώρα έναρξης για όλα τα παιχνίδια του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούν να εξασφαλιστούν διαθέσιμοι αγωνιστικοί χώροι, προανήγγειλε νωρίτερα το μεσημέρι η Επιτροπή Πρωταθλήματος…

Η συγκεκριμένη εξαγγελία βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στον 1ο όμιλο, όπου όλα τα παιχνίδι θα διεξαχθούν στις 13:00′ της Κυριακής, ενώ αντίστοιχα στο 2ο όμιλο όλα θα γίνουν στις 12:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής με εξαίρεση το Πρωτεσίλαος – Αίας Σούρπης που θα διεξαχθεί στις 16:00΄ του Σαββάτου.

1ος Όμιλος
Σε ότι αφορά τον 1ο όμιλο, οι τέσσερις πρώτοι αγωνίζονται μεταξύ τους σε αναμετρήσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Άλλωστε όσο το θέμα του πρωταθλητή δεν έχει τελειώσει και μαθηματικά, όλοι μπορούν να ελπίζουν…
Επίσης, ιδιαίτερη σημασία έχουν οι αναμετρήσεις της Αγ. Παρασκευής και του Πανιώνιου, δεδομένου ότι οι δυο ομάδες ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους (απευθείας ή μέσω μπαράζ) ή να ξαναμπούν στην διεκδίκηση της, πριν τον μεταξύ τους αγώνα την επόμενη αγωνιστική.

Κυριακή
13:00 Σκιάθου       Σκιάθος – ΑΕ 2002
13:00 Βοηθητικό   Άρης Μελ. – Πηλέας
13:00 ΕΑΚ Βόλου  Θησέας Αγριάς – Ηρακλής
13:00 Διμηνίου     ΑΕ Διμηνίου – Σαρακηνός
13:00 Αγ. Παρασκευής Αγ. Παρασκευή – Δάφνη
13:00 Δημητριάς   Πανιώνιος – Μαγνησιακός

2ος όμιλος
Με την κατάσταση στην κορυφή να έχει ξεκαθαρίσει, καθώς ο Αλμυρός είναι και μαθηματικά ο πρωταθλητής, το ενδιαφέρον εστιάζεται αποκλειστικά στη ζώνη παραμονής, όπου δίνεται μάχη τεσσάρων ομάδων για να αποφύγουν την μια θέση που οδηγεί απευθείας στην Β’ Τοπική κατηγορία.
Κάτω από την γραμμή σωτηρίας βρίσκονται η Δήμητρα Ευξ. (9η θέση- 21 β.) και οι Μικροθήβες (8η θέση- 23 β.) και στην πάνω ζώνη είναι Σκόπελος (7η θέση- 23β) και ΦΘ Αγχιάλου (6η θέση- 26β) με πλεονέκτημα τριών πόντων.

Επίσης, ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αναμέτρηση Αίαντα Σούρπης και Πρωτεσίλαου, δυο ομάδων που βρίσκονται στην 3η και 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ένα βαθμό να αποτελεί τη μεταξύ τους διαφορά. Οι δυο ομάδες απαλλαγμένες από άγχος αναμένεται να προσφέρουν καλό θέαμα, στοχεύοντας στο πλασάρισμα στην υψηλότερη δυνατή θέση.

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου αναλυτικά:

Σάββατο
16:00 Πτελεού Πρωτεσίλαος – Αίας Σούρπης
Κυριακή
12:00 Αγχιάλου ΦΘ Αγχιάλου – Δήμητρα Ευξ.
12:00 Ευξ/πολης Άθλος – Σκόπελος
12:00 Μικροθηβών Μικροθήβες – Διαγόρας Στεφ.
12:00 Καναλίων Απόλλων Καν. – ΓΣ Αλμυρός
12:00 Πλατάνου Μυρμιδόνες – Αχιλλέας Αχ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις