Ο Α.Ο. Τρίκαλα νικητής στο φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού (pics & vid)

Ο Α.Ο. Τρίκαλα επικράτησε 3-1 του Γ.Σ. Αλμυρού, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα, το απόγευμα, στο “Αθ. Ραγάζος”.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νίντο στο 36′. Ο Λώττας πέρασε στον Κουσκουνά μέσα στην περιοχή, αυτός έστρωσε στον νεαρό φορ που με πείσμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42′ ο Κουσκουνάς έκανε το 0-2 με ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Λώττα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κοντοβά στο 61′ με κοντινό σουτ, σε παράλληλη σέντρα του Αραπίτσα. Ένα λεπτό αργότερα ο Κοντογεώργος διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με διαγώνιο σουτ, μετά από ριμπάουντ σε δοκάρι του Αλεξίου.

Στο 71′ ο Κοντοβάς σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο για τον Αλμυρό.

ΑΟ Τρίκαλα: Γρηγοριάδης, Γεωργάκης, Κατσαντώνης, Παπακώστας, Θ. Κυρίτσης, Κουσκουνάς, Κουτσιανικούλης, Λώττας, Νίντος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.

Έπαιξαν και οι: Μπουρούσης, Γκοβίνας, Ριζογιάννης, Κυρίτσης Ι., Νικλητσιώτης, Κωστόπουλος, Αλμπάνης (77′ Παπαδογεώργος), Μπραντίτσας, Τσιαφίτσας, Αλεξίου, Κοντογεώργος (85′ Σάββας)

Γ.Σ. Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Κόκκαλης, Μιχόπουλος, Πλαβός, Ντόντα, Μπένος, Τετριμίδας, Αραπίτσας, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας

Έπαιξαν και οι: Λάμπος, Αράπης, Ξηρομερίτης, Σιούτης, Μαυρογένης, Τιμπλαλέξης, Νοντούδης, Μάνος

πηγή φωτό: sportrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις