“Ο Πανδραμαϊκός θα αγωνιστεί υποχρεωτικά στον Βόρειο όμιλο της SL2”

Με αφορμή το σχετικό ρεπορτάζ του SoccerPlus για την τελματώδη κατάσταση που υπάρχει στην ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση της Κοζάνης και των Αγροτικού Αστέρα και Πανδραμαϊκού, ο πρόεδρος του της ομάδας της Δράμας, Κ. Καϊρης, παρεμβαίνει στο δημόσιο διάλογο στέλνοντας την ακόλουθη επιστολή:

“Αξιότιμε κ. Αρχισυντάκτη,Με αφορμή το πολύ πρόσφατο δημοσίευμα σας για τα τεκτενόμενα στην ΕΠΟ έχω να σας δηλώσω τα εξής:

“Όπως γνωρίζουν όλοι ,ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΑΟ κέρδισε την προσφυγή του κατά της ΕΠΟ  στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ.

Η απόφαση του δικαστηρίου ειναι δεσμευτική για την ΕΠΟ και υποχρεωτική στην εφαρμογή της. Πρέπει να τον  τοποθετήσει στα μπαράζ ανόδου αντί του παρανόμως εισελθόντα Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου.

Η  δε επόμενη αποφαση της επιτροπης δεοντολογίας και συμμόρφωσης της ΕΠΟ με προεδρο  την (σ.σ. πρώην) πρόεδρο ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. Μπιτζουνη διατασει την εκτελεστική επιτροπή  σε  μη  διεξαγωγη νέου μπαραζ και πληρη συμμόρφωση με την αποφαση του διαιτητικού.

Συνεπως βαση του αρθρου 57 του καταστατικου της ΕΠΟ η εκτελεστική επιτροπη της ΕΠΟ εντελεται να ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ τον ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ ΑΟ στον βορειο Ομιλο της SL2.

Δηλώνω λοιπον ρητώς ότι οτιδηποτε αλλο ειναι Παρανομο, σκανδαλωδες και συνεπως θα οδηγήσει σε σκληροτατες παραδειγματικες τιμωρίες των μελών εκείνων της εκτελεστικής επιτροπης που θα αντιταχθουν στην νομιμοτητα,διαπρατοντας παραβαση καθηκοντος και ατιμια ενδεχομένως και με ΔΟΛΟ!

Το εγγυώμαι εγώ προσωπικα ως προς την επιτευξη της τιμωριας τους.Δεν προκειται να ανεχθω ουδεμια ατιμια και ατιμωρησια.

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΑΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ SL2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Η πρωτοφανης και ενδεχομένως δολια καθυστερηση η οποια αποβαινει ακρως επιζημια για την δημιουργια ΠΑΕ και καθυστερηση εναρξης παραγωγης πλουτου εξ αυτης επισης θα κριθεί στις δικαστηρια ως προ το μέγεθος της ζημιας που ήδη προκαλει και ως προς τις ευθύνες των μελών εκείνων της εκτελεστικής επιτροπης που την προκαλουν..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΥ ΑΟ

ΚΑΪΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΑΤΡΟΣ“

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις