Ολυμπιακός Βόλου: “Vamos Βασιλική Σιουμουρέκη”

Με ένα συγκινητικό κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο facebook  το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου συγχαίρει την καλαθοσφαιρίστρια Βασιλική Σιουμουρέκη για τη συμμετοχή της στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ κορασίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αναλυτικά αναφέρει: “Το πάλεψες και τα κατάφερες Βασιλική μας. Με πείσμα, πάθος, ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, έφτασες μέχρι την Εθνική κορασίδων και σε λίγο πετάς για την Πορτογαλία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων.
Περήφανοι για σένα η ομάδα σου, οι συμπαίκτριές σου, οι διοικούντες, οι προπονητές σου και φυσικά πάνω απ’ όλα η οικογένειά σου που σε μεγάλωσε με αρχές και αξίες.
Συνέχισε έτσι με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά να κατακτάς τις ψηλότερες κορυφές της ζωής. Μακάρι να συνεχίσεις εκτός από άριστη μαθήτρια, να …σκοράρεις σε όποιον τομέα αποφασίσεις να ασχοληθείς. Απόλαυσε τη διαδρομή σου στο μπάσκετ και θέσε ψηλούς στόχους στη ζωή σου. Εμείς όλοι εδώ στον Βόλο, στην ΟΜΑΔΑ σου, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, χαιρόμαστε με την πρόοδο σου. Οι συμπαίκτριές σου σε βοήθησαν να φτάσεις ψηλά και το ίδιο θα κάνουν και στη συνέχεια, όπως άλλωστε κάνεις κι εσύ γι’ αυτές. Μακάρι να κάνεις ανάλογη πορεία με τις μεγάλες Κυρίες του ελληνικού μπάσκετ την Άννυ Κωνσταντινίδου και την Εβίνα Μάλτση που σε αγκαλιάζουν στη φωτό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Κτιστάκη και τους συνεργάτες του Γιάννη Παπούλη και Έλενα Παπαδημητρίου, που σε πίστεψαν και σου δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχεις στο Πανευρωπαϊκό, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως δίνουν ευκαιρίες στα ταλέντα της Περιφέρειας. Μείνε ταπεινή, προσγειωμένη και επικεντρώσου στον στόχο, όπως άλλωστε το κάνεις. Συνέχισε δυνατά.
Vamos Βασιλική μας. Σε αγαπούμε πολύ και σε πιστεύουμε…
Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα. Η θετική μας ενέργεια και η σκέψη μας μαζί της…
Οι κόουτς σου, οι συμπαίκτριές σου, η Διοίκηση και οι γονείς όλων των κοριτσιών της ομάδας σου”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις