Φαρκαδόνα κατά διοίκησης της Νίκης: “Ντροπή κύριοι!”

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ανακοίνωση – καταπέλτη κατά της δοίκησης της Νίκης (εξαιρώντας τον κ. Βούλγαρη) εξέδωσε η ΑΕ Φαρκαδόνας με αφορμή την κατάθεση ένστασης για τον αγώνα στο “Π. Μαγουλάς” (2-2), στην οποία η βολιώτικη διοίκηση ζητάει την κατοχύρωση του αγώνα υπέρ της ομάδας τους καθώς ο κ. Τέγος είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’ και όχι ΟΥΕΦΑ Α’ όπως ο ορίζει ο ΚΑΠ. “Ντροπή, κύριοι!” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και αφήνει υπονοούμενα για το πού πάνε τα χρήματα που δίνει ο κόσμος της Νίκης. Αναλυτικά:

“Κύριοι, εσείς που διοικείτε τον πιο ιστορικό σύλλογο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, την Νίκη Βόλου, θα έπρεπε να ντρέπεστε! Όταν εισήλθαμε στον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Νίκης Βόλου αισθανθήκαμε ένα ρίγος σεβασμού. Πατούσαμε το χόρτο όπου έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μας δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει βάλει με χρυσά γράμματα την υπογραφή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αγωνιστήκαμε με την ψυχή μας και χωρίς να έχουμε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καταφέραμε να αποσπάσουμε ισοπαλία κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους υπέροχους φιλάθλους της Νίκης Βόλου. Στην επιστροφή για τη μικρή μας κωμόπολη αισθανόμασταν περηφάνια που είχαμε καταφέρει έναν άθλο και ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη επιτυχία για την ομάδα μας, την Α.Ε. Φαρκαδόνας. Και την επιτυχία αυτή την έκανε πιο σημαντική η αντιμετώπιση των φιλάθλων της Νίκη Βόλου που παρόλο τη στεναχώρια τους χειροκρότησαν τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους.

Ώσπου χθες καταλάβαμε ότι τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει εκεί που είναι κυρίως από τους παραγοντίσκους και τους δήθεν παράγοντες. Ο υπέρμετρος ζήλος των διοικούντων της Νίκη Βόλου (εξαιρείται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Βούλγαρης) να «κερδίσουν» βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, όχι μέσα από την ουσία του ποδοσφαίρου (αγωνιστικά) αλλά κυρίως από άλλους δικονομικούς τρόπους και οδούς, έφερε στο άρρωστο μυαλό τους την φαεινή ιδέα κατάθεσης ένστασης ότι ο βοηθός προπονητή κ. Τέγος έχει πτυχίο ΟΥΕΦΑ Β’ και όχι ΟΥΕΦΑ Α’ και επειδή δηλώναμε τον κ. Τσίρκοβιτς ως προπονητή ΟΥΕΦΑ Α’ (που δεν ήταν στο γήπεδο) ζητούνε την κατοχύρωση του αγώνα υπέρ τους!

Ντροπή κύριοι! Οι οπαδοί της Νίκη Βόλου από τους οποίους έχετε και οικονομική ενίσχυση ξέρουν πόσο στοιχίζει η ένσταση που καταθέσατε; Το νούμερο είναι τριψήφιο! Ξέρουν ότι αντί να ασχολείστε με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας σας ασχολείστε με το τι μαγειρεύει η κυρά-Κατίνα στα γραφεία; Ξέρουν ότι τα χρήματα που δίνουν από το υστέρημα τους μόνο και μόνο για να κάνουν την ομάδα που ονειρεύονται δεν επενδύονται;

Να είστε σίγουροι ότι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τιμωρηθούμε με πρόστιμο γιατί για κατοχύρωση του αγώνα υπέρ σας για τον παραπάνω λόγο δεν υπάρχει κανένα δικονομικό άρθρο στην ΕΠΟ. Η ταπεινή μας γνώμη είναι να παραιτηθείτε και να πάτε για μπάνια σε κάποιες από τις πανέμορφες παραλίες του νομού. Αφήστε τον ιστορικό αυτό σύλλογο, την Νίκη Βόλου, στα χέρια των φιλάθλων της Νίκης Βόλου γιατί μόνο αυτοί μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τον σύλλογο. Καλή Ανάσταση. Δ.Σ. ΑΕ Φαρκαδόνας”.