SL1: Hμέρα ντέρμπι και… μεγάλων – Τα κανάλια των μεταδόσεων

 

Η 7η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με… γεμάτη μέρα, που περιλαμβάνει αγώνες όλων των «μεγάλων» και ένα κρίσιμο ντέρμπι.

Λίγο μετά, στις 16:30 (Novasports Prime), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και θα ψάξει τη νίκη ώστε να μείνει κοντά στη κορυφή και να ξεπεράσει την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αουγκούστο – Κουλιεράκης, μέσα οι Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Στις 19:30 (Cosmote Sport 1), ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το «7 στα 7» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει σε αλλαγές λόγω απουσιών (Σπόραρ, Κώτσιρας, Τσέριν, Τρουιγιέ) και όλα δείχνουν ότι ο Μπερνάρ θα αγωνιστέι στο «10», με τον Παλάσιος να επιστρέφει στα δεξιά.

Τέλος, το πρόγραμμα «κλείνει» με το μεγάλο ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (21:15, Novasports Prime). Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, οι οποίες… καίγονται για το τρίποντο της νίκης. O Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Στάνκοβιτς, ενώ, αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκονται οι Γιόνσον και Χατζισαφί. «Μέσα» ο Ετέμπο για τους γηπεδούχους, εκτός οι Ντουκουρέ και Μπράμπετς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

16:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός Cosmote Sport 1

16:30 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Novasports Prime

19:30 Παναθηναϊκός-Αστέρας Cosmote Sport 1

21:15 Άρης-ΑΕΚ Novasports Prime

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

18:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις