Ανόρθωση: Ιστορικό πρώτο παιχνίδι στη Γ’ Εθνική

Ιστορική χαρακτηρίζει την πρώτη της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική η Ανόρθωση, όπου αντιμετωπίζει τον ΓΣ Αμπελώνα (09/10, 17:00) και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσει για άλλη μια φορά το κλειστό του ΕΑΚ.

Αναλυτικά:

Ιστορικό το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν για την Ανόρθωση, αυτή τη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου στο ΕΑΚ του Βόλου. Στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2022-23, η Ανόρθωση στην πρώτη της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα.

Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς η αντίπαλη ομάδα που αγωνίζεται χρόνια στην κατηγορία και έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας να γεμίσει για άλλη μια φορά, όπως έκανε την προηγούμενη Κυριακή στον τελικό κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, το κλειστό Γυμναστήριου του ΕΑΚ, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίχτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φτάσουν στην πρώτη ιστορική νίκη.

*Στην είσοδο θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, με την γενική είσοδο να ορίζεται στα 5 ευρώ. Επίσης, στην είσοδο θα διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ κάρτες διαρκείας που κοστίζουν 20 ευρώ.

Τέλος, ΔΩΡΕΑΝ θα είναι η είσοδος για τους κατόχους καρτών διαρκείας, για τους αθλητές-τριες της ακαδημίας μας καθώς και για τους μαθητές έως 15 χρονών ενώ για τους χορηγούς της ομάδας θα υπάρχουν ειδικές θέσεις(πολυθρόνες) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του γηπέδου.

Ο Βόλος παίζει μπάσκετ…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις