Επιστροφή στη Νεάπολη με Ελασσόνα ο Ολυμπιακός Βόλου (09/10, 4 μ.μ.)

Το ένατο φιλικό προετοιμασίας δίνει σήμερα στις 4 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ο Ολυμπιακός Βόλου. Αντίπαλός του ο Π.Ο. Ελασσόνας που θα τον “συναντήσει” και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όποτε κι αν αρχίσει…

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν να δείχνουν αγωνιστική βελτίωση, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να δίνει περισσότερο χρόνο στους παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό του βασικού σχήματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα “πατήσει” πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα για το πρωτάθλημα, με τον κόσμο να αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης. Αντί εισιτηρίου θα υπάρξει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ, ενώ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας.

Σε τρία επίσημα παιχνίδια, μέχρι στιγμής, ο Π.Ο. Ελασσόνας αρχικά απέκλεισε με 3-1 τον Ατρόμητο Παλαμά, μετά εκτός έδρας ους Πόντιους Καραγιαννίων με σκορ 1-2, ενώ στον τελευταίο του αγώνα, την περασμένη Κυριακή, γνώρισε την ήττα 3-1 από τον Αλμυρό Γαζίου και αποκλείστηκε.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις