Νάνης: “Έτσι κερδίσαμε τη Νίκαια – Να γεμίσει το γήπεδο με Καναλάκι”

Την εικόνα της νίκης της ομάδας του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, κόντρα στη Νίκαια 2012, εκτός έδρας, παρουσίασε, μέσω δηλώσεών του στο goalpost.gr, ο τεχνικός του Γ.Σ. Αλμυρού, Παναγιώτης Νάνης.

Αναλυτικά:

“Πραγματοποιήσαμε ένα αγχωμένο ξεκίνημα, στο παιχνίδι στη Νίκαια, με κακή περιφερειακή άμυνα, η οποία επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να πραγματοποιήσει πολλά ελεύθερα σουτ. Η είσοδος του Πελεκάνου στο ματς άλλαξε την εικόνα της αμυντικής μας λειτουργίας και μας έδωσε πολλά εύκολα καλάθια, στο μπροστά μέρος του παρκέ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, πήραμε τα ριμπάουντ και είχαμε σταθερά καλή επιθετική λειτουργία. Βάσει αυτών, πήραμε τη νίκη. Μαζί με τον Μιχάλη (σ.σ. Πελεκάνος) ο οποίος έκανε triple-double), ήταν εξαιρετικός και ο Πολίτης, με 8/13 τρόποντα, αλλά και οι Κοντοστάθης και Τάσσος.

Την επόμενη εβδομάδα, παίζουμε στην έδρα μας, κόντρα στο Κανάλακι Πρέβεζας. Θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο, το οποίο ήδη γέμισε δύο φορές στο Κύπελλο Ελλάδας, και να πάρουμε ακόμα μια νίκη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις