Πρόκριση με “περίπατο” ο Βόλος, 4-0 τον Ιωνικό – Δείτε τα τέσσερα γκολ (vids)

Πάρτι έκανε στο α’ ημίχρονο ο Βόλος με οικοδεσπότη τον Κούτσια ως εκτελεστή και τους Νοκέρτ, Φερνάντες ως… σερβιτόρους.

Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά και στο 10′ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Ήταν η διπλή ευκαιρία του Ιωαννίδη που σε πρώτο χρόνο είδε τον Κότνικ να αποκρούει την κεφαλιά του και σε δεύτερο χρόνο να του λέει «όχι» σε σουτ.

Στο 14′ ο Βόλος απείλησε με τον Νοκέρτ για να έρθει το 1-0 για τους γηπεδούχους πέντε λεπτά αργότερα. Έπειτα από σέντρα του Νοκέρτ, ο Κούτσιας πρόλαβε τον Περλέσι και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 24′ ο Ντέλετιτς είδε το συρτό σουτ που έκανε, να βρίσκει το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 27′ ο σκόρερ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 32′ ο Ντέλετιτς νικήθηκε εκ νέου από τον πορτιέρε του Ιωνικού, με το 1-0 να παραμένει. Ο Ιωνικός που ελέω απουσιών και αλλαγών, ήταν εμφανές πως κάτι του έλειπε, γλίτωσε και στο 38′ σε νέα κεφαλιά του Ντέλετιτς.

Γκολάρα ο Οζέγκοβιτς, σκόραρε και δάκρυσε ο 18άρης Μεταξάς

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι δύο ομάδες προχώρησαν σε κάποιες αλλαγές και οι Νικαιώτες ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι ξανά με τον Ιωαννίδη με τον Βόλο να απαντά στο 59′ με τον Κούτσια να αγγίζει το χατ τρικ.

Φαινόταν πως το 2-0 ήταν θέμα χρόνου και αυτό επιβεβαιώθηκε. Στο 42′ οι οικοδεσπότες έφθασαν στο 2ο γκολ με τον διαφορετικό… σερβιτόρο, αλλά ίδιο εκτελεστή.

Ο Φερνάντες έτρεξε με την μπάλα, πάτησε περιοχή, σέρβιρε στον Κούτσια που πλάσαρε ωραία και έκανε το 2-0 για τον Βόλο.

 

Το 3-0 εν τέλει ήρθε στο 62′. Ο Αντούνες έκανε ολέθριο λάθος σε γύρισμά του στον Περλέσι, ο Μεταξάς έκλεψε την μπάλα και σκόραρε από κοντά δίνοντας, πλέον, διαστάσεις στην επικράτηση του Βόλου. Με το στιγμιότυπο, όμως, να είναι πολύ δυνατό, καθώς ο 18χρονος έβαλε τα κλάματα στους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν το πόδι από το… γκάζι. Συνέχισε σε καλό τέμπο και στο 70′ απείλησε με 4ο «τεμάχιο» τους Νικαιώτες με τον Μεσκίδα. Ο Βόλος έψαχνε και 4ο γκολ και το πέτυχε με υπέροχο, μάλιστα, τρόπο.

Μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Οζέγκοβιτς εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Μεσκίδα και με γυριστό σουτ έγραψε το 4-0 για τους γηπεδούχους που είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Νοκέρτ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο (61′ Λυμπεράκης), Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ (77′ Οζέγκοβιτς), Τσοκάνης (46′ Μεταξάς), Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς (46′ B. Φερνάντες), Πάολο Φερνάντες (61′ Μεσκίδα), Κούτσιας.
Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης (46′ λ.τρ.), Μίλο, Τσίμπσαχ (46′ Φαντιγκά), Μασάς (59′ Χρ. Ιωαννίδης), Οφόσου, Σεμπά (46′ Λοβέρα), Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης
Διαιτητής: Γκορτσίλας
Βοηθοί: Στάικος, Πάτρας
4ος: Κατοίκος
Κίτρινες κάρτες: 65′ Εσκοβάλ – 25′ Ιωαννίδης, 36′ Μασάς, 40 Τσιμπσάχ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις