Τοξότης “ο νικητής του ημιχρόνου”, 1-0 τους Ν.Α. ΝΙΚΗΣ (Βαθμολογία)

Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η 21η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ, με τη διεξαγωγή του β΄ημιχρόνου της αναμέτρησης Τοξότη- Ν.Α. ΝΙΚΗΣ στο βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου επικράτησαν οι γηπεδούχοι με 1-0.
Η εν λόγω αναμέτρηση ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο κι ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς λόγω της δυνατής νεροποντής ο αγωνιστικός χώρος του βοηθητικού στο ΕΑΚ είχε μετατραπεί σε λίμνη και ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Έτσι στο ημίχρονο ο αγώνας διακόπηκε, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται τότε στο 0-0…

Από το δεύτερο ημίχρονο που διεξήχθη σήμερα προέκυψε νικητής ο Τοξότης, με γκολ που σημείωσε ο Μάρκο (82′) με περιπετειώδη τρόπο, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ ο αρχικά ο Παραδάκης έκανε κεφαλιά που αποκρούστηκε από το δοκάρι και στη συνέχεια ο σκόρερ κινήθηκε γρήγορα στην πορεία τη μπάλας, προκειμένου να τη στείλει στα αντίπαλα δίχτυα.
Οι Ν.Α. ΝΙΚΗΣ βρέθηκαν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να αποχωρούν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά απώλεσαν τις ελπίδες τους για να διεκδικήσουν την άνοδο, καθώς ενδεχόμενη νίκη του Παγασητικού την προσεχή αγωνιστική, ολοκληρώνει και μαθηματικά το θέμα της ανόδου.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Παπακυρίτσης, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας (88′ Κούτσικος), Παραδάκης, Δ. Τσένα (86′ Τριχιάς), Μαϊστράλης, Μάρκο.
Ν.Α.ΝΙΚΗΣ: Ράπτης, Χάνος, Κουτσούκης, Τσαπέρος, Δημουλάς, Χαλκίδης (60′ λ.τ. Χ. Σιώμος), Χρηστίδης (46′ Δαμάσκος), Τσιανάκας, Γκλαβίνης, Μπακογιάννης, Αλ. Σιώμος

*Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας εκκρεμότητας, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις