Νίκη για τον Μακεδονικό στην πρόβα “τζενεράλε” με τον ΠΑΟΚ Β’

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε, ο Δικέφαλος ισοφάρισε αλλά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα εκ νέου και μαζί και τη νίκη με 3-1 ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α’ μέρος, ωστόσο ο Μακεδονικός κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 44′. Συγκεκριμένα, ο Γαρύφαλλος με ένα διαγώνιο πλασέ, νίκησε τον Μοναστηρλή για το 1-0 των γηπεδούχων.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Β’ ισοφάρισε στο 57′, όταν ο Χατζηστραβός μοίρασε ωραία στον Πανίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 1-1. Η απάντηση από πλευράς Μακεδονικού ήρθε στο 74′ με τον Λεωνιδόπουλο να παίρνει την κεφαλιά για το 2-1, με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται από τον Τσιφτσί στο 88′.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης (70′ Ιωαννίδης), Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης (89′ Κοτταρίδης), Τσουκάνης (55′ Χασάνογλου), Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης (89′ Ταχματζίδης), Γαρύφαλλος (81′ Τσιφτσί), Σάντσεθ (66′ Σαραντίδης), Μιλισάβλιεβιτς (66′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι (78′ Ζαννάκης).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μοναστηρλής (59′ Τσιώπτσης), Κιτσάκης, Κωττάς (59′ Γιαξής), Μορικέλι, Τασιούρας, Ουεντραόγκο (85′ Κουλούρης), Νινούα, Χατζηστραβός (73′ Δαρέλλας), Ρικάρντο (83′ Σμυρλής), Σπυράκος (59′ Μπράντονιτς), Πανίδης (59′ Τζίμας)

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις