Νταμπλούχος ο Ολυμπιακός Βόλου!

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, μετά από αυτόν του πρωταθλητή της Α’ τοπικής κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Ρακή στο 42′.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς στο Βελεστίνο με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο. Οι Αγχιαλίτες απείλησαν στο 3′ όταν ο Μπέικος από καλή θέση σούταρε άουτ. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 5′. Ο Σέττος σέρβιρε στον Ματέα όμως το σουτ το πλασέ του Αργεντινού από κοντινή θέση ήταν άστοχο. Η επόμενη καλή στιγμή ήταν πάλι για τους ερυθρόλευκους όμως ο Ράπτης εξουδετέρωσε με τα πόδια το σουτ του Ζέρη.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον ρυθμό του αγώνα να έχει φθίνουσα πορεία. Ένα δίλεπτο με δύο φάσεις από παίκτες του Πυράσου που κατέληξαν η μία στο δοκάρι και η μία στα δίχτυα, έκριναν το ματς και τον Κυπελλούχο για το 2023-24. Στο 41′ ο Μιχόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σκοπελίτης με την μπάλα να αιφνιδιάζει τον Ρακή που άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Πύρασος προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όμως στην καλύτερή του ευκαιρία στο 52′ ο Λάμπος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σιδεράκη. Στο 55′ ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε με δεύτερο τέρμα όμως το πλασέ του Ματέα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Πύρασο όμως την κοντινή κεφαλιά του Ρακή εξουδετέρωσε ο Σιδεράκης, κρατώντας ανέπαφη την εστία μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης που ολοκληρώθηκε με 10 λεπτά καθυστέρηση λόγω των πολλών τραυματισμών στο δεύτερο ημίχρονο.

Πύρασος (Δανόπουλος): Ράπτης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Μιχόπουλος, Ρακής, Γαλανόπουλος, Γκαραβέλας (46’ Ροτζέριο), Τσιότρας, Μπέικος, Κατσιγιάννης (85′ Θεοδωρόπουλος), Καραγιώργος (80′ Ζαρίφης).

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Αναστασίου (73′ Οικονόμου), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Ματέα (89′ Νούσιος), Κυρίτσης, Βλάχος (89′ Καρατσόλης), Ζέρης (73′ Παπακώστας), Σέττος (λ.τρ. 39’ Σκοπελίτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις