Χαραλαμπίδης: Δεν έχουμε πολλά περιθώρια

Δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο της ΑΕ Καραϊσκάκης στο αυριανό (16/4) ντέρμπι με τον Αιγινιακό. Στο ματς της χρονιάς οι Αρτινοί καλούνται να πάρουν τη νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και όλα αυτά απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα, που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης σημείωσε στο pamebala.gr ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αγωνιστική και ψυχολογική ετοιμότητα για αυτόν τον σπουδαίας σημασίας αγώνα.

«Είναι ένα από τα παιχνίδια που θα κρίνει πάρα πολλά για τον τίτλο. Σίγουρα έχουμε ένα μειονέκτημα, από τη στιγμή που θέλουμε νίκη από δύο γκολ και πάνω, όμως τα παιδιά είναι αποφασισμένα να το ανατρέψουν αυτό. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας» σχολίασε στον πρόλογό του ο 46χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Βασιζόμαστε πάνω στο γεγονός ότι δεν έχουμε περιθώρια να μην κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά. Δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι όλη την εβδομάδα. Έχει μπει για τα καλά στο μυαλό μας ότι πρέπει να κερδίσουμε με διαφορά που θα μας δώσει το πάνω χέρι για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Τέλος, ο κ. Χαραλαμπίδης σχολίασε: «Έχουμε καλή ψυχολογία. Από εκεί και πέρα, είμαστε σε καλή κατάσταση. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, όμως δεν νομίζω ότι επηρεάζεται η αγωνιστική μας κατάσταση από αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις