Με νέους κι ωραίους ο Σαρακηνός, 2-0 τον Πηλέα

Με πολύ καλή εμφάνιση κι εκτός έδρας νίκη, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Σαρακηνός, που επικράτησε του Πηλέα με 2-0 στο γήπεδο Δημητριάδας, χρησιμοποιώντας στην αρχική ενδεκάδα δέκα παίκτες ηλικίας κάτω των 20 ετών. Προσπάθησαν να κλείσουν τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση οι ποδοσφαιρσιτές του Πηλέα, που ξεκίνησαν με εντελώς διαφορετικούς στόχους, σε μια χρονιά που ήταν χαμένη… 

Το γκολ που έκριναν το νικητή πέτυχαν οι 18χρονοι Παπάζογλου (34΄) και Ράπτης (45′) με σουτ. Πολύ κοντά σε ακόμη ένα τέρμα βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 31′, όμως σουτ του Σουάρες βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο β’ μέρος (49′) ο Δημόπουλος σούταρε κι απέκρουσε ο Φύβγας, (66′) σουτ του Φουρκιώτη από καλή θέση, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 74′. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 81′ με τον Δημόπουλο να σουτάρει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, έχοντας επίσης πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή τους, έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς άγχος, κατά διαστήματα έπιασαν καλή απόδοση και προσπάθησαν να κάνουν το γκολ, όμως σε δυο περιπτώσεις στο β’ ημίχρονο, με σουτ από κοντά, ο Γράντας αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.
Για την ομάδα του Σαρακηνού αγωνίστηκαν οι 15χρονοι Ρέλλος, Δημόπουλος, Φουρκιώτης, Γκλαβίνης και Γκινίδης που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο, ενω η συμμετοχή σχεδόν ολόκληρης της ενδεκάδασς με παίκτες κάτω των 20 ετών, οποσδήποτε αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.
Τέλος, αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του αρχηγού του Πηλέα, Ηλία Ματθαίου, μετά ό 23 χρόνια καριέρας (ακολουθούν δηλώσεις του στην κάμερα του goalpost.gr). Σε εξαιρετικό κλίμα που αρμόζει στην τελυταία ημέρα ενός πρωταθλήματος αποχώρισαν μαζί οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδαδων, αφού αντάλλαξαν μεταξύ τους εναγκαλισμούς.

ΠΗΛΕΑΣ: Φύβγας, Στύλλας, Βαρσαμάς (55′ λ.τ. Μπρισμπέος), Μ. Ματθαίου (46′ λ.τ. Ζουλένκο), Μπαραμπαγεωργόπουλος, Βαΐτσης, Καμπέρης, Βούρος, Η. Ματθαίου, Θάνος, Τσακίρης
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Σουάρες, Καλαμάτας (40′ λ.τ. Ιωάννου), Ράπτης, Βλιώρας, Δημόπουλος, Παπάζογλου (46′ Γκινίδης), Φουρκιώτης, Καρακώστας (60′ Τσεκούρας), Γκλαβίνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις