Zωντανός στη μάχη της παραμονής ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Ακέραιες τις ελπίδες του για να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική διατήρησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, επικρατώντας εντός έδρας του Οπούντιου Μαρτίνου με 1-0 στο σαββατιάτικο (16/4) ματς για την 31η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Οι «πράσινοι» δυσκολεύθηκαν αρκετά να καταβάλουν την αντίσταση των ήδη υποβιβασμένων φιλοξενούμενων, για να φτάσουν εντέλει στη νίκη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σενκάι στο 68′, παράβαση που καταλογίστηκε για ανατροπή του Παπαγεωργίου από τον Κουτσούμπα.

Έτσι, με 34 βαθμούς οι Θεσσαλοί έπιασαν στην 9η θέση τον Εθνικό Φιλιππιάδας και συνεχίζουν να μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης-Φώλλας): Γούπος, Μάνικος, Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Μπαλής, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου (77′ Παπαδήμος), Γκαμπέτας, Καμπέρης (64′ Σενκάι), Βελετάνης (57′ Καψιώχας).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Νικολόπουλος, Τσέλλος (46′ Σπυριδάκης), Δέδες, Μαλέρδος, Γκριτζάπης, Δημητρέλης, Καντού, Πέππας.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις