Σκόπελος: “Αντίο” για τρεις, γεμάτο συγκίνηση…

Στο παιχνίδι της Κυριακής τρεις παίκτες του ΑΟ Σκοπέλου ανακοίνωσαν ότι ολοκληρώνουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα κι αποχωρούν από την ομάδα που πιστά υπηρέτησαν για διάστημα μεγαλύτερο από είκοσι χρόνια. Πρόκειται για τον Τάκη Καραγιώργο και τα αδέλφια Σταμάτη και Παντελή Χρυσοφό που ένιωσαν ότι έφτασε ο καιρός, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου ν’ αποχωρίσουν και να αφήσουν το δρόμο ανοικτό για τους νεότερους, που έπονται…

Αμέσως μετά τη σχετική ανακοίνωσή τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν πολλά μηνύματα αποχαιρετισμού στους τρεις αθλητές, που κόσμησαν με την παρουσία τους τα ποδοσφαιρικά γήπεδα κι ευτυχώς δεν ήταν οι μόνοι…
Από την πλευρά μας αλιεύσαμε δυο αναφορές ιδιαίτερης σημασίας, τις οποίες και σας παραθέτουμε, επιθυμώντας να συμμετέχουμε στον ποδοσφαιρικό αποχαιρετισμό τριών ανθρώπων που αποτέλεσαν παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους, συμπαίκτες τους και μη….

Βασίλης Ρόδιος (πρόεδρος Α.Ο. Σκοπέλου)
“Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Ο Τάκης, ο Παντελής και ο Σταμάτης αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την αγωνιστική τους δράση την χρονιά που κατά γενική ομολογία κορυφώνεται η καλύτερη πορεία του συλλόγου μας(πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας πέρυσι, παραμονή στην Α’ κατηγορία φέτος) επισφραγίζοντας την τεράστια προσφορά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι ως Πρόεδρος άλλα ως ένας απλός φίλαθλος για όλες αυτές τις στιγμές που μας χάρισαν. Η ποδοσφαιρική τους αξία , το ήθος και ο χαρακτήρας τους αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Ελπίζω η προσφορά τους να συνεχιστεί και εκτός αγωνιστικού χώρου μιας και η αγάπη για τον αθλητισμό δεν σταματά απλά συνεχίζεται από διαφορετικό μετερίζι… Ευχαριστούμε!”

Αργύρης Καρβέλης (συμπαίκτης- ο παλαιότερος της ομάδας)
“Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω συμπαίκτες, φίλους, αλλά και συναδέλφους τους δύο από αυτούς, αυτά τα τρία πολύ καλά παιδιά!!! Νιώθω ότι θέλω να γράψω πάρα πολλά και για τους τρεις σας αλλά……..δεν μπορώ. Με έχετε συγκινήσει και οι τρεις σας.
Να είστε καλά σε ότι και να κάνετε από δω και πέρα, σας αγαπώ και τους τρεις και το ξέρετε!!! “

Τάκης Καραγιώργος- Σταμάττης και Παντελής Χρυσοφός

 

 Σταμάτης Χρυσοφός

 

Τάκης Καραγιώργος

 

 

ΦΩΤΟ: Εφημερίδα Σποράδες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις