Στον Ερασιτέχνη το μπάσκετ της Νίκης – Κάλεσμα στους παραιτηθέντες και στον κόσμο


Μοιράσου το άρθρο

Στον Ερασιτέχνη επιστρέφει το μπάσκετ της Νίκης σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το μητρικό σωματείο. Παράλληλα καλεί τους παραιτηθέντες να επανέλθουν στις θέσεις τους ώστε η Νίκη να παταχθεί συσπειρωμένη στο κρίσιμο, σαββατιάτικο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας, στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goalpost.gr το τεχνικό τιμ και οι παίκτες επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από σήμερα, Τετάρτη.

Αναλυτικά:

“Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με αποκλειστικό θέμα το συγκεκριμένο τμήμα.
Μετά από πολύωρη συζήτηση των μελών του Συμβουλίου, αποφασίστηκε το τμήμα μπάσκετ να περάσει στην αγωνιστική και οικονομική διαχείριση της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Ως εκ τούτου, θα συγκροτηθεί διευρυμένη Διοικούσα Επιτροπή από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από οποιονδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί με στόχο την ενίσχυση του τμήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη κα Χατζηπλάτων Άννα για την τόλμη της, να δεχθεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας που θα μπορούσε να αποτελέσει πρωτοπορία για το χώρο του ανδρικού μπάσκετ, ωστόσο δεν είχε θετική έκβαση.

Καλούμε όλους τους εν δυνάμει παραιτηθέντες (καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει) να επιστρέψουν στις θέσεις τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην ομάδα, ενόψει και του κομβικού και κρίσιμου παιχνιδιού που δίνει η ομάδα μας το Σάββατο με το Φίλιππο Βέροιας.

Αρχές της επόμενης βδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλα τα εμπλεκόμενα μέλη για τη συγκρότηση της νέας ΔΕ.

Στα πλαίσια της ενότητας του τμήματος και του συλλόγου γενικότερα, καλούμε το κόσμο της ομάδας μας, να βρεθεί κοντά της και να την υποστηρίξει με τη φωνή του όπως ξέρει καλύτερα από κάθε άλλης ομάδας φίλαθλο στο προσεχές παιχνίδι”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις