Α. Μπέος: «Σε τρία χρόνια ο Ντινόπουλος θα είναι ο σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδος»

Το καλοκαίρι του 2009 η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε φέρει στην ομάδα τον 19χρονο, τότε, Παύλο Μητρόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύοντας σκληρά κατάφερε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, να παίξει στη Σούπερ Λιγκ και μετά την περιπέτεια του βολιώτικου συγκροτήματος το καλοκαίρι του 2011, έπαιξε στον Παναιτωλικό. Φόρεσε πέρυσι την φανέλα της ΑΕΚ και φέτος αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Το καλοκαίρι του 2013 η νυν διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έφερε στην… …ομάδα δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διαθέτουν ταλέντο και φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά. Πρόκειται για τον 16χρονο Δημήτρη Κεσίδη και τον 17χρονο Νίκο Ντινόπουλο, οι οποίοι έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια, ως γνωστόν, και μετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας. Κοντά σ’ αυτούς υπάρχει και ο επίσης νεαρός Χαλκιάς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Τα πρώτα δείγματα κάνουν λόγο για τρεις πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, με το μέλλον να τους ανήκει. Θα σταθούμε, ωστόσο, σε μία δήλωση του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος με την ιδιότητα του φιλάθλου του Ολυμπιακού, πλέον, και παρακολουθώντας από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τον Νίκο Ντινόπουλο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Γρεβενά Αεράτα: «Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν έχουν δουλέψει ποτέ στο παρελθόν επαγγελματικά και η φετινή προετοιμασία είναι πρωτόγνωρη γι’ αυτούς. Αν για παράδειγμα, ο Ντινόπουλος συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά, σε τρία χρόνια θα είναι ο βασικός σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις