Γάρος στο goalpost.gr: “Από δικά μας λάθη δεν είμαστε ψηλότερα”

Ο Δημήτρης Γάρος χάρισε με δύο δικά του τέρματα, τη νίκη στον Ρήγα, κόντρα στον Σαρακηνό, στο Βελεστίνο, το Σαββατοκύριακο που πέρασε και σχολιάζει, μέσω του goalpost.gr, την πρόσφατη αναμέτρηση, καθώς και την πορεία των κυανόλευκων, μέχρι στιγμής, κατά την τρέχουσα σεζόν.

Αναλυτικά:

“Ο Ρήγας Φεραίος είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Διαθέτει ίσως το πιο νεανικό ρόστερ στην κατηγορία, με ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη και ταλέντο. Παρά το ατυχές για εμάς ξεκίνημα με την εκτός έδρας ήττα από τον Μαγνησιακό, η ομάδα ανασυντάχθηκε και ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο πιστεύω ότι από δικά μας λάθη δεν είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη και δεδομένου ότι έχουμε παίξει τα περισσότερα ντέρμπι, θα έρθει και καλύτερο πλασάρισμα.

Όσον αφορά στο ματς με τον Σαρακηνό, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία μετά το διπλό στον Τοξότη και μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οπότε ήρθε και η νίκη. Είμαι χαρούμενος που έβαλα τα γκολ, αλλά η δουλειά μου είναι να βρίσκω δίχτυα και ευτυχώς, μέχρι τώρα την κάνω καλά!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις