Η Σκιάθος επικράτησε της Σκοπέλου, στον αγώνα κατάταξης 6ης θέσης

Σε μια αναμέτρηση που όλοι ελπίζουν το αποτέλεσμα της να έχει να κάνει μόνο με το γόητρο και να μην αποτελέσει κριτήριο παραμονής στην Α΄ ΕΠΣΘ, η γηπεδούχος Σκιάθος επικράτησε 2-1 της Σκοπέλου, στον αγώνα κατάταξης των ομάδων που τερμάτισαν στην έκτη θέση των ομίλων τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13′ με το Νικολαΐδη να κάνει προσωπική ενέργεια, που έφερε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, απ’ όπου ο επερχόμενος Μιστάκου πλάσαρε εύστοχα.
Η Σκόπελος ισοφάρισε στο 36′ με τον Χυσάι, που έκλεψε την μπάλα από τον Καμπουρέλη και σούταρε δυνατά, μέσα από την περιοχή.
Το τελικό 2-1 έγινε στο 50′ και πάλι με το Μιστάκου που πλάσαρε ψύχραιμα, αξιοποιώντας μπαλιά που τον έφερε σε θέση βολής απέναντι από την αντίπαλη εστία.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Μπρέγκου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Γραβάνης, Θ Σταμέλος (65′ Σαρρής), Μιστάκου (80′ Κυπαρισσός), Φερετζέλης, Νικολαίδης, Μανωλιός (70 Τάσσου), Ν Μιαρίτης
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Καρβέλης, Καραθανάσης, Μπακόπουλος, Αλεξίου, Παναγιώτου, Σκιαθίτης,Σ. Χρυσοφός, Τριανταφύλλου, Μ. Δαλακιάρης, Χυσάϊ, Π. Χρυσοφός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις