Βοσνιάδης: «Άδικο το αποτέλεσμα»

VOSNIADIS

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο AEL FC ARENA με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, είναι ένα άδικο αποτέλεσμα για εμάς, όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε την προσπάθεια των αντιπάλων και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη. Δικαιούμασταν παραπάνω πράγματα από αυτό το παιχνίδι.

Μετά το δεκάλεπτο που μπήκε η Αναγέννηση και κέρδισε δύο κόρνερ, ισορροπήσαμε άμεσα, κάναμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Κινδυνέψαμε μόνο όταν από λάθη μας έκλεψαν την μπάλα σε “άσχημα” σημεία και πήγαν να φύγουν στη μετάβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, εννοείται ο αντίπαλος πήγε πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα και εκεί δυσκόλεψαν τα πράγματα, με πολύ κόσμο στη μεγάλη περιοχή και έμπειρους παίκτες. Δεν είναι εύκολο να διασπάσεις και να δημιουργήσεις φάσεις. Παρόλα αυτά μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού δώσαμε τη μάχη μας, ψάξαμε να βρούμε το γκολ για να ισοφαρίσουμε, δυστυχώς δεν ήρθε το τέρμα και δεν παίρνουμε τίποτα απ’ αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι γι’ αυτό.

Χάσαμε ένα ντέρμπι ακόμη όπως χάθηκε και στη Λάρισα. Με μία φάση ο αντίπαλος προηγήθηκε και μετά δεν μπορέσαμε να πάρουμε και από εκείνο το παιχνίδι κάτι. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, σίγουρα θέλουμε βελτίωση σε αρκετά πράγματα αλλά παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι και δεν μπορώ να πω κάτι σήμερα για τη διάθεση των παικτών, για το πάθος που είχανε για να κάνουν πράγματα.

Το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Κάποια στιγμή σου δίνει αποτελέσματα χωρίς να τα δικαιούσαι και κάποια στιγμή, ενώ μπορείς να πάρεις πράγματα δεν σου έρχονται τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε. Το ποδόσφαιρο θέλει δυνατούς, δεν πρέπει να λυγίσει κανείς, πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις