Θεοδοσιάδης: «Μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Σάκης Θεοδοσιάσης μετά το τέλος του αγώνα με την Κοζάνη. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη και συμπαράστασή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι, μ’ έναν αντίπαλο που εμφανίζεται από πέρυσι πάρα πολύ ισχυρός, μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή.

Είμαι πολύ υπερήφανος που συνεργάζομαι μ’ αυτά τα παιδιά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν κατάθεση ψυχής. Παρόλο που το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ένα “κρύο” γκολ από μία φάση που δεν ήταν από οργανωμένη προσπάθεια και δουλεύουμε καθημερινά ώστε να αποφεύγουμε τέτοια λάθη. Ηρεμώντας στο ημίχρονο βγήκαμε με μεγάλη αποφασιστικότητα, τα παιδιά το πιστέψανε ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, πιστεύω πως ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Κρατάμε την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Πήραμε έναν βαθμό που δεν μας ικανοποιεί αλλά μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συνεχίσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα παιδιά. Το μυαλό μας είναι στα τρία επόμενα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, να ετοιμαστούμε και να συλλέξουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε»

Για το θέμα του γκολ που φαίνεται να έχει η ομάδα: «Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στο επιθετικό κομμάτι. Το τελευταίο διάστημα δημιουργούμε καταστάσεις, όπως και στο Κεραμίδι. Από ‘κει και πέρα το γκολ είναι και μία ικανότητα και μία οξυδέρκεια του κάθε παίκτη που βρίσκεται στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Όλοι θέλουν να βάλουν γκολ. Στην καθημερινότητά μας, δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι και σιγά-σιγά η ομάδα βρίσκει αυτοματισμούς, βρίσκει τελικές ενέργειες.

Είμαι σίγουρος πως με εμφανίσεις όπως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου θα βρούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος τους βαθμούς που απωλέσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος»

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα: «Είναι ένα σημαντικό στοιχείο που το ένιωσα κι εγώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βοήθησε και έσπρωξε την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να ξέρει πως εμείς καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε κάθε Κυριακή να τον κάνουμε χαρούμενο και υπερήφανο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις