Οι αριθμοί δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετρά φέτος μία μόνο νίκη, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, που τον έχουν φέρει στην 12η θέση, μαζί με την ΑΕΠ Κοζάνης. Έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει δεχθεί επτά.

Με τα τέσσερα τέρματα που έχει σημειώσει, έχει και τη χειρότερη επίθεση του 2ου ομίλου, μαζί με τον Δωτιέα Αγιάς και τον ουραγό ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Εξάλλου, από την αρχή του πρωταθλήματος φαίνεται πως η ομάδα υποφέρει από επιθετική δυστοκία, κάτι που της στοιχίζει σε βαθμούς, αφού η υπεροχή της σε παιχνίδια δεν μετουσιώνεται με γκολ και νίκες.

Στον ανασταλτικό τομέα τα πράγματα είναι καλύτερα, με τον Ολυμπιακό να έχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα στον όμιλο. Λιγότερα γκολ έχουν δεχθεί μόνο η πρωτοπόρος Κοζάνη (2), ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (4) και η Ελασσόνα (6).

Ο Ολυμπιακός έχει και ένα ρεκόρ για τη φετινή σεζόν, αφού είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που έδωσε επτά παιχνίδια σε διαφορετικά γήπεδα. Ως γηπεδούχος αγωνίστηκε στο Στεφανοβίκειο, κερδίζοντας 1-0 τον Σβορώνο, στη Νεάπολη όπου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κοζάνη και το περασμένο Σάββατο στον Αλμυρό, χάνοντας 1-0 από την Ελασσόνα.

Φυσικά, έχει δώσει και τέσσερα ματς στις έδρες των αντιπάλων του. Έχασε στα δύο (2-0 από την ΑΕΠ Κοζάνης και 1-0 από τον Πιερικό) και πήρε ισοπαλίες στα άλλα δύο (0-0 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και 2-2 με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου).

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης. Από αυτούς οι μισοί, δηλαδή οι εννέα, έχουν αγωνιστεί και στα επτά παιχνίδια της ομάδας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη και τους Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Μάρκο Διαμαντόπουλος, Στέργιο Ψιάνο, Κλεβί Κόλα, Φίλιππο Σκοπελίτη, Αντώνη Κατσαγεωργίου και Νίκο Μυλωνά. Ακολουθούν με έξι συμμετοχές οι Αλέξανδρος Αναστασίου, Αποστόλης Λάμπος, με πέντε οι Θάνος Κυρίτσης, Φώτης Καρατσόλης, Ηλίας Σταμπουλής, ενώ σε τέσσερις αγώνες έχει δώσει το «παρών» ο Κώστας Καμπέρης, σε τρεις ο Κώστας Σιουμουρέκης και σε έναν ο Βασίλης Ακριβόπουλος.

Όσον αφορά το σκοράρισμα, τα δύο από τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού τα έχει πετύχει ο Αναστασίου, ενώ από ένα σημείωσαν οι Παπαϊωάννου και Ντινιωτάκης.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις