Σημαντική απουσία για τον Βόλο ο Εσκοβάλ ενόψει ΑΕΚ

Την ΑΕΚ υποδέχεται αύριο Τετάρτη ο Βόλος για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Σίγουρη είναι η απουσία του τιμωρημένου Ροντρίγκο Εσκοβάλ, με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Από εκεί και πέρα, μειωμένες είναι οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Τάσος Τσοκάνης. Ερωτηματικό είναι και η συμμετοχή του Αντόνιο Λούνα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη γάμπα.

Να τονίσουμε, ότι από την περασμένη Παρασκευή μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μίκαελ Τσιρίνος, ο οποίος βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Τόσο ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, όσο και οι Έντσο Γκάγκι και Αλέξανδρος Καρτάλης, οι οποίοι προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με τον Βόλο από το παιχνίδι της 3ης Ιανουαρίου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αντίπαλος του Βόλου την προσεχή Τετάρτη θα είναι για πρώτη φορά ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα έκανε πράγματα και θάματα με την κυανέρυθρη φανέλα και δεν αναδείχθηκε τυχαία πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός φορ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά και το πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις