Μεγάλες στιγμές στο Πανθεσσαλικό στο σημερινό παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει σήμερα το Πανθεσσαλικό, καθώς το στάδιο θα κατακλυστεί από κόσμο για την παρακολούθηση του παιχνιδιού Βόλος-Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στις 4 μ.μ. (Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει στο πλευρό του πάνω από 11.000 φιλάθλους, καθώς τα εισιτήρια που εξασφάλισε η πειραϊκή ΠΑΕ εξαντλήθηκαν.

Αυτή τη στιγμή οι «κυανέρυθροι» κατέχουν την 5η θέση με 26 βαθμούς, έχοντας αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που κατέχουν την 7η θέση (Παναιτωλικός και Ατρόμητος που έχουν 19 βαθμούς).

Από την άλλη ο Ολυμπιακός μετά τις δύο σερί νίκες με Αστέρα Τρίπολης εντός και Ιωνικό εκτός έδρας, έφτασε τους 32 βαθμούς και θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών που θα υπάρξουν στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Ολυμπιακός είναι η μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι ο ΠΑΟΚ), που δεν έχει καταφέρει ακόμη να νικήσει ο Βόλος στο πρωτάθλημα. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν ο τραυματίες Τάσος Τσοκάνης και Αντονί Νοκέρ. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Χαβιέ Ματίγια, Βίκτορ Φερνάντες, ενώ οι νεοαποκτηθέντες Έντσο Γκάγκι και Μίκαελ Τσιρίνος συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην 20αδα. Κανονικά στην αποστολή μετέχει και ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν είχε παίξει στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Λούνα, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Ουές, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός
Στον Βόλο βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο. Στη διάθεση του Μίτσελ βρίσκεται και ο Μαρσέλο, ανεξάρτητα των επικείμενων εξελίξεων. Από εκεί και πέρα, έμειναν εκτός οι Βαλμπουενά, Μπα και Βρουσάι, που επέστρεψαν πρόσφατα στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Διαιτητής ο Παπατέτρου
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας και Κωνσταντίνος Ψαρρής από την ΕΠΣ Ζακύνθου. Στο VAR θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (ΕΠΣ Χανίων) με AVAR τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου από την Αρκαδία.

Τα εισιτήρια του αγώνα
H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP, όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.
Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) σήμερα Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.
Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού δεν θα λειτουργήσουν, ενώ δεν εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA.
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.
Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.
Η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις