Με Απόλλωνα Λάρισας για την τέταρτη συνεχόμενη ΝΙΚΗ

Με στόχο το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου, σήμερα, στις 14:45, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι κυανόλευκοι θέλουν να μειώσουν την απόσταση των 9 βαθμών που τη χωρίζουν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά πριν από τα ντέρμπι με τις διεκδικήτριες της ανόδου.

Χωρίς τρεις η Νίκη

Χωρίς τρεις παίκτες της θα ταξιδέψει η Νίκη σήμερα, στη Λάρισα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάσσος, Γρομητσάρης και Αναστασίου καθώς ο πρώτος έχει ίωση, ο δεύτερος τραυματίστηκε στην προπόνηση και ο τρίτος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Λογαράς, Ανδρέου, Δεληζήσης, Μέτσε, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Μορέιρα, Μιλούνοβιτς, Τζιώρας, Ροχάνο, Σιαφά, Μιράντα, Ολαϊζόλα, Κριμιτζάς

Με μοναδικό ερωτηματικό τον Σιατραβάνη ο Απόλλων

Με τους εναπομείναντες παίκτες ο Απόλλων Λάρισας θα προσπαθήσει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νίκη Βόλου. Σε σχέση με την αποστολή που είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, οι “Λαρισαίοι” προσπαθούν να πείσουν τον Σιατραβάνη να δώσει το παρών στη σημερινή αναμέτρηση ώστε να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί. Οι παίκτες που είχαν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ήταν οι εξής: Οικονομόπουλο (T), Μπακαρό (T), Αυλωνίτη, Ποτόσογλου, Χαλάτση, Χουμόλι, Κλιγγόπουλο, Κοτσιανούλη, Ντουλγκέροφ, Μπεκιαρίδη, Διβανέ, Μπαλογιάννη, Ζαχαράκη, Φουρκιώτη.

Ο Γιουματζίδης “σφυρίζει” τον αγώνα

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας. Βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) και Ευστάθιος Τσεχελίδης (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας) και παρατηρητής ο Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας).

Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της

Πολλοί είναι οι φίλοι της Νίκης που θα ταξιδέψουν στη Λάρισα για να στηρίξουν την ομάδα τους. Περισσότεροι από 300 οπαδοί της βολιώτικης ομάδας αναμένεται να μετατρέψουν σε “Κλούβα” το γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις