Συζητά με προπονητές ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από χθες Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά την παραίτηση του Σάκη Θεοδοσιάδη από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει ήδη αρχίσει επαφές με υποψήφιους προπονητές να αναλάβουν την ομάδα, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, στην προτελευταία με εννέα βαθμούς.

Το θέμα του προπονητή, πάντως, αναμένεται να λυθεί άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας, καθώς η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με την Καστοριά εντός έδρας.

Παράλληλα, θα πρέπει η διοίκηση να φροντίσει να μην αποχωρήσουν άλλοι παίκτες από την ομάδα (ακούγεται πως κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την επιθυμία να φύγουν από τον Ολυμπιακό).

Η μεταγραφική ενίσχυση μεσοεπιθετικά είναι επιβεβλημένη, καθώς το πρόβλημα στο γκολ για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σημειώσει δύο γκολ σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, με αποτέλεσμα να πάρουν μόλις τέσσερις βαθμούς σ’ αυτά τα ματς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις