Κύπελλο Ελλάδας: Η τηλεοπτική κάλυψη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κύπελλο Ελλάδας, με τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης να διεξάγονται την Τετάρτη 18/1 και να μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από την Cosmote TV.

Στις 17:30 στο Cosmote Sport 3 θα ακολουθήσει ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Στο pre game show θα είναι ο Βασίλης Σαμπράκος, στην περιγραφή ο Σωτήρης Κωσταβάρας και στο ρεπορτάζ οι Πάνος Μάλαμας και Δημήτρης Ξαρλής.

Στις 19:00 στο Cosmote Sport 2 το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκεντρώνει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, στο πρώτο μεταξύ τους «ραντεβού» για τη φάση των «8». Την pre game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Στέφανος Αβραμίδης, στην περιγραφή θα είναι ο Αντρέα Παλομπαρίνι και στο ρεπορτάζ οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Κώστας .Γκουντούλας και Ανδρέας Σερεβέτας.

Η ατζέντα της ημέρας περιλαμβάνει ένα ακόμη ντέρμπι. Στις 20:30 στο Cosmote Sport 1, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας.  Το Pre game show θα παρουσιάσει ο Κώστας Ψάρρας, στην περιγραφή θα είναι ο Μιχάλης Τσόχος και στο ρεπορτάζ οι Μιχάλης Μελισσίδης, Αποστόλης Πάνος και Πάρης Τσελεπίδης.

dailymedia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις