«Πετάει» από νίκη σε νίκη ο Μαγνησιακός

«Πετάει» από νίκη σε νίκη ο Μαγνησιακός. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου πέρασε και από την έδρα του Σαρακηνού, επικρατώντας με 2-1 για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μεγάλη ένταση, σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τον διαιτητή Θεοχάρη να δίνει αρχικά πέναλτι υπέρ του Μαγνησιακού σε μαρκάρισμα πάνω στον Βουράκη μέσα στην περιοχή από τον Καρακασίδη. Ωστόσο, πήρε πίσω την απόφασή του μετά την υπόδειξη του βοηθού Κ. Τασιόπουλου.
Ο Μαγνησιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο προπονητής Θεοδώρου και να αποβληθεί από το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 50’. Από τον Αγιασιώτη η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Σιάτρα κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 0-1.
Ο Σαρακηνός ισοφάρισε στο 67’ ισοφάρισε. Ο Σταματίου εκτέλεσε φάουλ, ο Ράπτης απέκρουσε και ο Καλαμάτας από κοντά έγραψε το 1-1.
Ο Μαγνησιακός πήρε τη νίκη με χτύπημα πέναλτι του Κώστα Οικονόμου στο 78’. Το πέναλτι κέρδισε ο Σιώμος σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Σαρακηνού από τον Τσάνιο.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Δημόπουλος, Αγγελής (81’ Σκούρας), Ράπτης, Σταματίου (81’ Γιαμαλής), Πρίφτι, Μπέικος (64’ Τσάνιος), Καλαμάτας, Γκλαβίνης, Κατής (64’ Καλλιακούδας), Καραγιάννης (86’ λ.τρ. Βαρβέκης).
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Σιάτρας (73’ Λούρος), Βέρτζος, Αγιασιώτης, Βουρδάκης (73’ Βλάχος), Γαλανόπουλος, Χριστίδης (46’ Σιώμος), Ψιάνος, Ζάχος (64’ Οικονόμου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις