Ξέσπασε με εξάρα ο Θεσπρωτός – Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής

Έκανε “restart” σήμερα ο Θεσπρωτός πετυχαίνοντας το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Θεσπρωτός σήμερα πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και “έσπασε το ρόδι”. Οι κιτρινόμαυροι που είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, πήραν ένα εύκολο τρίποντο με 6-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και τώρα έχουν 15 μέρες (κάνει το ρεπό του την επόμενη αγωνιστική) ώστε να προετοιμαστούν, για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι, εκτός έδρας αυτή την φορά με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα άνοιξαν το σκορ με τον Δρίτσα στο 7′ να πετυχαίνει το 1-0, με τον ίδιο παίκτης στις αρχές της επανάληψης (48΄) να διπλασιάζει τα τέρματα των κιτρινόμαυρων σημειώνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 78΄ο Ρούσης που μπήκε ως αλλαγή έγραψε το 3-0, Στο 85΄ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεσή ανέλαβε ο τερματοφύλακας Τσιμόπουλος πετυχαίνοντας το 4-0. Στο 87΄ο νεαρός Ρούσης βρίσκει εκ νέου δίχτυα γράφοντας το 5-0.
Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο αρχηγός του Θεσπρωτού Βασίλης Κωνσταντίνου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης (88′ Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μίγγος (70′ Λύγκας), Πανταζέλος (88′ Ντόντης), Χατζάκος, Οικονομίκος (46′ Ρούσης), Μπίκας (79′ Φακκής), Δρίτσας.
Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης (66′ Ομόλι),, Χαλάτσης, Καλούσης, Διβανές (52΄ Μπεκιαρίδης), Νούσιος.

theball.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις