Με παρέμβαση Λεουτσάκου έγινε το παιχνίδι στον Ηρόδοτο | «Δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν δύο Βραζιλιάνοι»

Τι αναφέρουν οι Κρητικοί για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’.

Ο Ηρόδοτος απαντάει σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης του παιχνιδιού του με τον Ολυμπιακό Β’ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν δικιά του υπαιτιότητα και τονίζει ότι η ομάδα δεν κατέβηκε με έντεκα παίκτες, όπως γράφουν τα site αλλά με δεκατέσσερις.

Επίσης αναφέρεται στην αποβολή του Τσιριμπή και στην αποκατάσταση της τάξης από τον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Αναλυτικά:

«Σε όσα ανυπόστατα φαίνονται στα site ότι η ομάδα μας κατέβηκε με 11 παίκτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ απαντάμε ότι η ομάδα κατέβηκε με 14 ποδοσφαιριστές.

Γιατί ως διά μαγείας οι μεταγραφές που είχαμε καταχωρήσει στο σύστημα από την Πέμπτη εκδόθηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

Όσο για την καθυστέρηση του αγώνα ποτέ δεν έγινε επειδή ο Ηρόδοτος δεν είχε ενδεκάδα!

Η καθυστέρηση έγινε γιατί ο διαιτητής έκρινε ότι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα μας από το καλοκαίρι, οι δύο βραζιλιάνοι, ότι είναι παράνομοι στην Ελλάδα.

Όταν του είπε η διοίκηση του Ηροδότου μαζί με του Ολυμπιακού ότι οτιδήποτε πρέπει να γίνει μετά την τέλεση του αγώνα.

Ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει και αν είναι κάτι παράτυπο να γίνει ένσταση, αυτός είπε ότι αν δεν τον πάρουν τηλέφωνο από την ΕΠΟ δεν το ξεκινάει!

Σε επεισόδιο που έγινε μέσα στους διαιτητές παρουσίας ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Παναγιώτη Τσιριμπή, ο Τσιριμπής τους είπε ότι είναι ανδρείκελα της ΕΠΟ μετά από αυτό αποβλήθηκε.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Super league 2 για την παρέμβαση του αποκαθιστώντας την τάξη για να γλιτώσει ακόμα μία αδικία εις βάρος του Ηροδότου».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις