Πάση θυσία νίκη με Χανιώτη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση με τον Χανιώτη, η οποία θα διεξαχθεί στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, η οποία θα ρίξει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Ο Κώστας Σταματίου ανέλαβε την ομάδα εδώ και 10 μέρες και προσπάθησε μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα να αλλάξει κάποια πράγματα που αφορούν τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, προκειμένου να έρθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι «ερυθρόλευκοι» στο προηγούμενο παιχνίδι πήραν ένα βαθμό στην Καστοριά, ωστόσο, το ζητούμενο είναι η αξιοποίηση της έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας (ακολουθεί το ματς με τον Μακεδονικό Φούφα) να αποσπάσουν έξι βαθμούς, που θα τους φέρουν ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ παράλληλα θα τους ανεβάσουν και την ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, ασχολούνται αποκλειστικά με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Χανιώτη, η οποία βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Είναι μια ομάδα που μπορεί να μη διαθέτει παίκτες ονόματα, ωστόσο, έχει πολύ καλή ψυχολογία από τα δύο τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και θα έρθει στον Βόλο για να διεκδικήσει με πάθος το θετικό αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας παίξει τα έξι από τα 10 παιχνίδια εκτός έδρας, έχουν καλύτερη συγκομιδή βαθμών μακριά από τον Βόλο (έξι έναντι τεσσάρων ως γηπεδούχοι) και ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουν την έδρα τους.

Έτοιμα τα πλάνα του Σταματίου
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Χανιώτη, με τον Κώστα Σταματίου να δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής.

Η τεχνική ηγεσία μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Αντώνη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καστοριά, ενώ απόλυτα εντάξει είναι ο Θανάσης Μαργαρίτης. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Νίκος Ντινόπουλος, ο οποίος ωσόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% να βοηθήσει την ομάδα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές, από τη στιγμή που ο Ντινιωτάκης δεν υπολογίζεται. Στη διάθεση του Κώστα Σταματίου βρίσκονται οι Καβουσάκης, Κοκκώνης, Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Καμπέρης, Κόλα, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Ακριβόπουλος, Καρατσόλης, Κατσαγεωργίου, Σταμπουλής, Μυλωνάς, Ντινόπουλος, Παπαδήμος, Γιαρλέλης.

Tη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Αντωνίου από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί θα είναι οι Χρήστος Νάκας και Δημήτρης Μίχος από την ίδια Ένωση.

Τα εισιτήρια με Χανιώτη
Εισιτήρια του σημερινού αγώνα θα διατίθενται και σήμερα από τα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου (Αργοναυτών 32, τηλέφωνο 2421181828) και από τα καφέ «River Stop» και «Da Luz».

Σήμερα Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα υπάρχουν και στο εκδοτήριο του δημοτικού σταδίου της Νέαπολης. Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του συλλόγου όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών, θα εισέρχονται στον αγώνα δωρεάν.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις